Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Vrei să ai mai multă grijă de dieta ta? Iată cele mai utile 3 ponturi

Publicat

- 119 vizualizări

Mai ales doamnele, se arată extrem de doritoare atunci când vine vorba despre îngrijirea corporală, atât din punct de vedere al aspectului pielii acestora, cât și al siluetei, felului în care se îmbracă, în care le stă părul, și lista poate continua la nesfârșit. Dar, un obicei pe care doamnele l-au avut dintotdeauna, și care astăzi, din fericire, este înțeles într-un mod mult mai sănătos și  proactiv pentru sănătatea acestora, este acela al atenției la alimentație Din dorința de a fi mereu suple, femeile au apelat, de-a lungul istoriei, la tot felul de trucuri pentru a se menține pe anumite coordonate optime, din punct de vedere al greutății corporale. Astăzi, beneficiem de o tehnologie avansată ce ne permite să ne monitorizăm, și să ne asigurăm că avem la dispoziția noastră de consum, cele mai hrănitoare, și delicioase alimente.

Iată 3 ponturi pentru a-ți menține greutatea optimă tipului tău de corp

Fă mișcare cât se poate de des

Cei mai mulți dintre noi, se gândesc că  a face mișcare cât se poate de des, se referă la mersul la sală, ori la vreun sport la care, multă lume, nu s-ar îngrămădi să participe. Conceptul de a nu duce un stil de viață sedentar, nu mizează neapărat pe ideea de a face un antrenament de forță în fiecare zi, ci de a te asigura că te miști suficient pe parcursul unei zile, astfel încât corpul tău să ardă un număr cât mai mare de calorii, permițându-ți ție să te bucuri de o siluetă demnă de invidiat, cu cel mai mic efort depus!

Asigură-te că mănânci sănătos

Cel mai important sfat, mai relevant chiar și decât cel de a practica cu regularitate sport, este cel de a avea o atenție sporită la alimentație. Consumând un aport zilnic de proteine, și o cantitate necesară de apă, astfel încât organismul fiecăruia dintre noi să poată funcționa la maxima sa capacitate, nu facem decât să ne îndemnăm corpul spre pașii corecți, și firești pe care ar trebui să-i urmăm, dacă ne pasă de sănătatea, și de silueta noastră. Prin alegerea de a comanda de la verlin, poti beneficia de o sumedenie de delicii culinare, și produse de îngrijire a corpului, la prețuri record pe piață, și la o calitate demnă de invidiat!

Dormi cât de mult simți

De cele mai multe ori, organismul nostru are nevoie de câteva zile, poate chiar săptămâni până să reușească să se regleze după anumite perioade de stres acut, întinse pe luni de zile. Acordă-ți timpul necesar pentru a te recupera, și alege să fii blând cu tine, chir și în momentele în care instinctul îți dictează să nu o faci.

Sănătatea, și menținerea acesteia, sunt alegeri ce ne vizează în mod direct pe noi. Investește în sănătatea ta, și ai să vezi cum emani instantaneu o stare de bine, ce îi va atrage pe toți din jurul tău!

Sursa foto: pixabay.com

Citește mai departe