Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

4 moduri prin care să devii un bărbat stilat

Publicat

- 75 vizualizări

Mai devreme sau mai târziu, apare un moment în viața bărbaților în care realizează că imaginea joacă un rol important în încadrarea lor în societate. Trecerea de la inocența și copilăria tinereții la un look mai serios care să emane siguranță și putere se face treptat, în funcție de carieră, lifestyle sau familie. Printre simplele ieșiri la bere cu băieții se strecoară degustări de vin sau întâlniri romantice cu doamne sofisticate, care necesită o altfel de ținută.

Iată 4 aspecte de care un domn adevărat ține cont în alegerea garderobei:

1.  Pantofii potriviți

Baza unei ținute potrivite constă în alegerea încălțămintei. Optează pentru modele clasice, timeless. Pantofii sport albi, mocasinii maro sau negri și o pereche de ghete de iarnă chelsea sau bocanci sunt cele 3 perechi esențiale din garderoba oricărui domn care se respectă. Alegerea încălțămintei calitative poate fi un obiectiv aparent dificil de îndeplinit, însă aici găsești ghete bărbătești de la Kalapod.net care sigur nu te vor dezamăgi. Nu uita, însă, să asortezi fiecare pereche de pantofi cu ciorapii potriviți pentru a crea un look stilat și corect.

2.  Costumul

Costumul este un alt element extrem de important care îți poate eleva imaginea sau te poate trage în jos în ochii celorlalți dacă nu este ales corect. Optează pentru culori închise precum gri, negru sau bleumarin pentru a inspira seriozitate. Un deux-piece bine ales se poate combina după aceea cu variate modele de cămăși, cravate și veste cu care poți jongla în funcție de eveniment și ocazie. De aceea este bine să alegi un material simplu, fără vreun pattern, pentru a fi mai ușor de combinat în mai multe feluri. Nu uita să lași mereu ultimul nasture de jos descheiat și astfel vei avea o ținută demnă de admirația doamnelor!

3.  Paltonul

Următorul pas în conturarea look-ului de bărbat stilat este alegerea unui palton potrivit lifestyle-ului tău. Dat fiind faptul că poate părea un aspect nu atât de semnificativ, mulți uită că acesta este de fapt piesa care întregește întreaga ta imagine. Alege o siluetă clasică, pe corp sau una modernă, oversized, în funcție de stilul tău personal, dar ținând cont și de silueta ta. Dacă ești înalt vei arăta bine într-un palton mai lung, în timp ce pentru o persoană mai scundă ar fi mai potrivit unul ce coboară puțin mai jos de șolduri.

4.  Accesoriile

Ultimul pas îl reprezintă alegerea accesoriilor potrivite. Aici, regula fundamentală este să descoperi ce îți place și ce te face să te simți cel mai confortabil. Îți plac cravatele sau papionul? Preferi să porți inele mari sau un ceas elegant? Un fular să te încălzească în zilele friguroase de iarnă? Sau poate o pereche strălucitoare de butoni? Dacă preferi minimalismul cu un twist modern, optează pentru un lanț subțire din argint sau un cercel fin, rotund din aur alb. Aici totul ține de imaginația ta!

Având în vedere toate cele menționate, ești gata să atragi toate privirile? O sesiune de shopping bine pusă la punct va face ca imaginea ta să îți aducă prosperitate în viața profesională și personală. Alege să investești timp și bani în ținutele tale, iar rezultatele te vor surprinde!

Sursa foto: pexels.com

Citește mai departe