Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Un nou centru comercial la Ocna Mureș cu magazine Careffour, Sinsay și Kik

Publicat

- 7.562 vizualizări
Locația unde se va construi noul complex comercial. Foto Google Street

Este vorba de un proiect privat și nu public, complexul comercial va fi compus din două clădiri mari, parcări iar intrarea în orașul Ocna Mureș va avea cel mai probabil, imediat după podul peste Mureș, un nou sens giratoriu.

Mulți cetățeni care intră în orașul Ocna Mureș și-au pus întrebarea ce se construiește pe fosta locație cunoscută de localinici ca Treapta a II-a. Ei bine este vorba de un centru comercial compus din mai multe magazine:

-Primul corp de clădire va avea trei spații comerciale: un magazin Carrefour, un magazin de haine și o farmacie.

-Corpul al doilea de clădire va cuprinde două magazine cunoscute: Sinsay și Kik.

Cele două clădiri vor avea în total aproximativ 1500 de metri pătrați utili. Valoarea estimată a proiectului este de 3,7 milioane de lei, iar perioada de realizare de 16 luni.

Proiectul este la stadiul obținerii avizului de mediu, în acest sens firma Eurotransilvania SRL a solicitat acordarea avizului pentru proiectul ,,Complex comercial construit în 2 clădiri, spații comerciale, realizare platforme, parcări, circulații carosabile și pietonale în incinta, amplasare totem, realizare rețele în incintă, amenajari spații verzi, împrejmuire“ propus a fi amplasat în Ocna Mureș.

Citește mai departe