Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Ce achiziții să faci pentru casa ta iarna aceasta. Top 3 idei

Publicat

- 180 vizualizări

Se apropiei iarna și odată cu asta vine zăpada și frigul. Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, asta înseamnă că trebuie să te pregătești pentru acest anotimp. Dar înseamnă, de asemenea, mult timp liber acasă și o mulțime de oportunități de a face proiecte în casă – fie că este vorba de a face o nouă adăugire, de a termina reparațiile vechi proiecte sau pur și simplu de a face niște lucrări în casă înainte sosirii frigului. 

Iată trei achiziții care vă vor ajuta iarna aceasta!

  1. Alege o freză de zăpadă

Cumpărarea unui astfel de aparat este cea mai bună modalitate de a curăța zăpada de pe aleea de acces către casă, grădini și terasă. Acestea sunt ușor de utilizat și necesită puțină întreținere.  Frezele de zăpadă fac curățarea zăpezii să fie un proces rapid și ușor cu ajutorul motoarelor lor puternice care le ajută să mute până la 600 de kilograme de zăpadă pe minut la unele modele! Chiar dacă există modele cu prețuri piperate, se regăsesc și exemplare pentru un buget mai restrâns.

  1. Sobă pe lemne

Dacă  ești în căutarea unei modalități de a îți încălzi locuința în această iarnă, ar fi bine să iei în considerare achiziționarea unei sobe pe lemne. O astfel de investiție este una excelentă și poți să fii sigur că îți va menține casa caldă pe tot parcursul sezonului. Având în vedere prețurile mari din ultima perioada la curent și gaz, optarea pentru o sobă este o decizie extrem de potrivită pentru cei care stau la casă.

Sobele sunt extrem de bune deoarece sunt ușor de instalat, rentabile și sigure. Puteți alege din multe stiluri diferite care se potrivesc oricărui stil de casă sau preferințe de decorare. De cele mai multe ori sunt disponibile într-o varietate mare de stiluri și dimensiuni. Poți alege o sobă din teracotă de pe Hornbach.ro – aici vei putea găsi câteva opțiuni foarte bune. 

  1. Generator, pentru când se întrerupe curentul

Dacă locuiești într-o zona în care iarna este mult mai aspră, este momentul perfect pentru a investi într-un generator. Acest dispozitiv furnizează energie atunci când se întrerupe curentul electric. Este o investiție bună pentru iarnă, deoarece furtunile pot provoca pene de curent frecvente și fac dificilă menținerea căldurii în casă.

Un generator ar trebui să aibă o capacitate suficient de mare pentru a putea alimenta toate aparatele tale în același timp, inclusiv două frigidere, două congelatoare, luminile principale și aparate precum aragazul sau cuptorul. Dacă ai nevoie de ajutor pentru a alege unul care să îți satisfacă aceste nevoi și să nu te coste prea mulți bani la început, căută online modele la mână a doua. Generatoarele tind să piardă din valoare în timp, așa că poți cumpărarea la mâna a doua  și îți vei economisi bani.

Desigur, există multe alte lucruri de luat în considerare atunci când vine vorba de casa ta, mai ales pe timp de iarnă. Dar aceste trei achiziții menționate mai sus  ar trebui să îți ofere cel mai mare ajutor pe timpul iernii. Nu uita că este important să te pregătești din timp!

Sursă foto: Unsplash.com

Citește mai departe