Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Imagini spectaculoase cu noul complex balnear de la Ocna Mureș. Când se deschide complexul?

Publicat

- 30.328 vizualizări

Despre complexul de tratament și agrement care se construiește la Ocna Mureș s-au scris numeroase articole, au fost prezentate diferitele etape de construcție, s-au prezentat aspecte tehnice și financiare iar acum la final, pe buzele tuturor stă întrebarea ”Când se deschid noile băi de la Ocna Mureș ?”.

S-au vehiculat diverse date de deschidere, depășite cam toate, desigur suntem nerăbdători toți dar trebuie să fim conștienți de faptul că la noi în oraș s-a construit un complex imens, cu numeroase dotări, un complex de multe milioane de euro care la final trebuie să funcționeze impecabil și să ne bucurăm toți de el.

Există încă trei etape până la deschiderea propriu-zisă a complexului și anume: probele tehnologice (în desfășurare), angajare personal (cu anunțuri, așteptare 20 zile conform legii etc.) și obținerea avizelor ISU și DSP (care știm cu toții cât durează). Așadar dacă toate aceste etape decurg conform planurilor deschiderea se poate face în această toamnă. Din păcate nimeni, nici chiar cei care se ocupă acolo de toate nu pot da măcar estimativ o dată. Probele tehnologice din fericire sunt cu rezultate bune, mici detalii inerente sunt de rezolvat, iar după aceste probe (care durează câteva zile), se poate trece la etapa de angajare a personalului cu respectarea pașilor legali amintiți mai sus dar și cu depunerea în paralel a actelor de avizare ISU și DSP.

Vă prezentăm mai jos câteva imagini din timpul probelor tehnologice, ca să vă dați seama de grandoare și complexitatea centrului balnear, în subsolul acestui complex există o adevărată ”fabrică” care alimentează bazinele din interior și exterior, purifică apa din bazine, dozează automat nivelul de clor, încălzește toate spațiile interioare, purifică și recirculă aerul prin complex. Totul este imens și bine lucrat. Există un spațiu generos dedicat tratamentului, cu săli și bazine special concepute, băi elegante, aparatură de ultimă generație. Vestiarele sunt automatizate la fel și dulapurile în care se depun bunurile personale, toate controlate de un soft, așa cum există la toate complexele de agrement moderne din țară dar și din străinătate. O imensă bucătărie așteaptă să fie folosită. Este dotată modern cu tot ce trebuie. Nu am intrat în detalii tehnice, vă lăsăm să vedeți în premieră viitoarele băi de la Ocna Mureș!

Citește mai departe