Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Echipa de volei a Sloveniei condusă de Gianni Crețu, a terminat Campionatul Mondial pe locul patru.

Publicat

- 233 vizualizări

Echipa de volei a Sloveniei a terminat campionatul mondial pe locul patru. În confruntarea pentru pentru medalia de bronz, jucată cu echipa Braziliei, jucătorii brazilieni au înclinat balanța în favoarea lor câștigând meciul cu 3:1 (18, 18, -22, 18). În finala mare, echipa Italiei a învins echipa gazdă, Polonia cu 3:1.
În prima semifinală disputată sâmbătă 10 Septembrie la Katowice, echipa Sloveniei a cedat în fața viitoarei campioane mondiale Italia cu 3-0, în timp ce în cealaltă semifinală Polonia a câștigat cu 3-2 meciul cu echipa Braziliei.
Cu această participare în semifinală și finala mică, ocnamureșanul nostru Gianni Cretu a reușit o performanță la care puțini specialiști din volei se așteptau – locul 4 la campionatul Mondial!

Acesta a fost ultimul meci a lui Gianni pe banca Sloveniei, înțelegerea parafată în August terminându-se odată cu acest campionat mondial.
Federația din Slovenia dorește să semneze un contract cu Gianni, astfel încât el să fie cel care o să pregătească formația slovenă pentru Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.
Dacă Gianni Crețu va fi sau nu viitorul selecționer al Sloveniei vom vedea în următoarele 2-3 săptămâni. Până atunci Gianni o să ajungă și la Ocna Mureș la sfârșitul lunii septembrie într-o scurtă vacanță.
Încă o dată Gianni felicitări pentru parcursul de excepție de la Campionatul Mondial! Mândri de tine!

Citește mai departe