Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

IVECO Daily: lista completă de mașini noi pe stoc la Auto Schunn

Publicat

- 86 vizualizări

Cele mai dorite autovehicule utilitare pentru misiuni diverse sunt fabricate de IVECO.

Dacă ai nevoie de o flotă de vehicule comerciale adaptate afacerii tale de transport poți consulta lista de oferte Iveco pe site-ul auto-schunn.ro – dealer autorizat si partener Mercedes-Benz in Romania.

Construite durabil, rezistente, fabricate din material de cea mai înaltă calitate, multe din aceste autoutilitare second hand se regăsesc mulți ani la rând în flotele unor companii cunoscute de transport.

Dacă îți dorești un autovehicul nou din gama Iveco Daily, ai posibilitatea să alegi din gama oferită de Iveco România, la unul din cei mai valoroși dealer auto Auto Schunn din Sibiu.

Te poți bucura de flexibilitate în orice misiune de transport pe distanțe lungi, la volanul autoutilitarelor Iveco Daily.

Concepute pentru livrări urbane, deplasări interjudețene sau curierat, aceste vehicule sunt adaptabile atât pentru mărfuri ușoare cât și pentru transport mai greu cum ar fi mobilă sau feronerie. Oferta personalizată de autocamioane Iveco Daily te va ajuta să-ți dezvolți afacerea de transport.

Autoutilitare IVECO DAILY Furgon

Acest autovehicul robust și spațios oferă o autonomie însemnată și o reducere avantajoasă de până la 10 % la consumul de combustibil, ca rezultat al montajului pe vehicul a unei turbine cu geometrie variabilă și a cauciucurilor exclusive model A Class super Eco, special proiectate pentru Iveco Daily furgon. 

Autoutilitare IVECO DAILY Blue Power

Dacă îți dorești o autoutilitară ecologică și sustenabilă poți opta pentru Iveco Daily Blue Power. Camioneta este special construită pentru transport de marfă urban sau chiar pentru transport de persoane. tehnologia modernă și combustibilul ecologic protejează mediul datorită emisiilor scăzute de carbon, păstrând în același timp o performanță și o eficiență ideală inclusiv pe drumuri lungi

Autoutilitare IVECO DAILY HI-Matic

Vehiculele Daily Hi- Matic sunt caracterizate de inovația tehnologică.  Iveco a echipat aceste vehicule comerciale cu transmisie automată cu 8 trepte de viteză și schimbător ergonomic multifuncțional. Optimizarea costurilor totale de întreținere și mentenanța ușoară oferă posesorilor de flote o astfel de autoutilitare o soluție de transport profitabilă și eficienta în timp.

Autoutilitare IVECO DAILY Șasiu

Grație suspensiei frontale special proiectate pentru performanță, autoutilitara IVECO DAILY Șasiu este fiabilă și suportă greutăți mari. Se pot încărca mărfuri cu sarcina maxima pe puntea fata de maxim 1.900 kg, pentru modelele Iveco Șasiu de 3,5 tone, cu suspensie Quad-Leaf, sau de maximum 700 de kg, pentru modelul Șasiu cu roata dublă, care este  echipat cu suspensia Quad-Tor.

Autoutilitare IVECO DAILY 4×4

Una din cele mai apreciate autoutilitare versiunea 4×4 a Iveco Daily este preferată de numeroase companii. Varianta de șasiu sau furgon IVECO Daily, all-road si off-road, sunt construite pentru a oferi siguranță la volan, eficacitate și flexibilitate.

Indiferent de starea drumurilor, carosabilul asfaltat sau accidentat, acest vehicul de transport se comportă excelent chiar și pe cele mai dificile terenuri.

Aceste modele de autoutilitare de la Iveco sunt destinate celor care doresc o flotă de autovehicule puternice și economice, rezistente la uzură, potrivite pentru orice fel de misiune de transport.

Citește mai departe