Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Cum să îți renovezi rapid casa. Ce trebuie să faci pentru a avea o locuință modernă

Publicat

- 106 vizualizări

Casa ta este sanctuarul tău, locul unde te simți bine, unde poți să fii tu, cu adevărat, dar și unde poți să inviți prietenii și familia la cine delicioase sau să stai la o cafea până la ora prânzului. Însă, pentru ca locuința ta să fie exact așa cum îți dorești, uneori ai nevoie de câteva retușuri pentru ca totul să se transforme în casa ta de vis. 

Dacă și tu te numeri printre cei care își doresc să își renoveze locuința, însă nu vor să piardă luni bune pentru ca locuința lor să arate impecabil, atunci materialul următor este perfect pentru tine. Vei afla cum să îți renovezi rapid casa, ce trebuie să achiziționezi, dar și cum să transformi locul în ceva deosebit.

Ce trebuie să faci pentru a avea casa modernă pe care ți-o dorești 

În primul rând, atunci când te apuci de renovat locuința, ai nevoie să știi exact ce vei înlocui, ce vei modifica, ce schimbări vei face. Cel mai simplu e să faci o listă cu tot ceea ce vrei să renovezi, apoi să îți stabilești un buget, după care să te consulți cu o echipă de specialiști pentru a vedea ce ai nevoie să achiziționezi.

Deși este puțin mai dificil, pentru ca totul să fie modern și să arate exact așa cum îți dorești, vei avea nevoie să renovezi instalația sanitară, așadar ai nevoie de țevi, flanșe pentru țevi de la Tevi-laminate.ro, baterii noi, chiar gresie și faianță pentru a le înlocui pe cele vechi. 

Dacă ai reușit să renovezi baia și bucătăria, ce a rămas este mult mai simplu! Pentru ca totul să aibă o față nouă va trebui să zugrăvești în întreaga casă, iar, dacă îți permite bugetul și ai nevoie de o pardoseală nouă, schimbarea parchetului este binevenită. 

Publicitate

Nu în ultimul rând, va trebui să înlocuiești mobila cu una modernă și mai pe gustul tău. Așadar, alegerea unei canapele (sau a unui colțar) pentru living este foarte importantă, aceasta fiind piesa de mobilier centrală a camerei de zi. Poți opta pentru o canapea extensibilă (vei câștiga un loc de dormit în plus atunci când ai mai mulți musafiri), din piele ecologică sau, de ce nu, din catifea sau stofă reiată. Pentru living, mai poți achiționa două fotolii din aceeași gamă cu canapeaua, câteva perne cololarate, un covor pufos în ton cu mobila și iată că ai obținut o cameră superbă! 

Iar dacă vrei un aspect fresh pentru întreaga casă, poți (pe lângă înlocuirea parchetului și a zugravelii) să schimbi draperiile și perdelele cu unele din mătase, în nuanțe pastelate. Astfel, casa ta va avea un aer răcoros, fresh, nou și modern, iar tu vei simți minunat. 

Așadar, dacă îți dorești să îți renovezi locuința, ține cont de sfaturile din materialul de mai sus și nu vei regreta! La finalul lucrărilor te vei putea bucura de o casă superbă, exact așa cum ți-ai dorit. 

Sursa foto: Pexels.com

Publicitate
Citește mai departe