Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Tu știai că portofelul ideal chiar există? Descoperă AICI de ce detalii trebuie să ții cont pentru a face cea mai potrivită alegere pentru tine

Publicat

- 127 vizualizări

Se cunoaște foarte bine faptul că, pentru fiecare femeie, sunt importante anumite accesorii. Pe lângă genți, pantofi sau curele, portofelele joacă un rol esențial în viața de zi cu zi. 

Când vorbim despre un portofel, ne gândim, în primul rând, la utilitatea acestuia. Este mai mult decât un accesoriu, deoarece ne ajută să ne păstrăm în siguranță banii, cardurile, cât și documentele personale. În plus, avem și posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de modele, culori sau materiale. 

În continuarea acestui articol, vei descoperi de ce detalii trebuie să ții cont atunci când vrei să alegi cel mai potrivit portofel pentru tine!

Știm cât de greu poate să fie atunci când, vrei să faci cea mai potrivită și inspirată alegere, din multitudinea de portofele disponibile pe piață. Așa că, noi ne-am gândit să îți prezentăm cele mai importante detalii care te vor inspira să faci alegerea perfectă.

  • Alege dimensiunea potrivită pentru nevoile tale

Primul criteriu de care este necesar să ții cont atunci când îți alegi un portofel este, cu siguranță, dimensiunea acestuia. În cazul în care, preferi să ai la îndemână actele personale, bani cash sau cardurile bancare, cât și cele de fidelitate, ai nevoie de un portofel de dimensiuni mari. Nouă ni s-au părut foarte interesante și practice, portofelele de damă, pe care le-am găsit pe site-ul barneystore.ro. Pe lângă faptul că, sunt foarte încăpătoare, le poți găsi și sub formă de poșetă, pentru un plus de stil. Sună atât de interesant și chic! 

De asemenea, sunt foarte apreciate și portofelele de dimensiuni mai mici, ce pot fi purtate în buzunar sau într-o geantă mai mică, perfecte pentru ieșirile în oraș.

  • Materialul din care este confecționat

Materialul din care este confecționat un portofel este, de asemenea, un criteriu foarte important. Cu cât calitatea este mai bună, cu atât te poți bucura mai mult timp de el. În cazul acesta, pielea naturală este, de departe, materialul favorit. Pe lângă rezistența de care dă dovadă pe termen lung, are un aspect elegant și de bun gust. 

Însă, nu ai de ce să eviți nici pielea ecologică sau materialele textil, deoarece acestea s-au îmbunătățit de-a lungul timpului. În plus, sunt mai prietenoase cu mediul înconjurător.

  • Tipul de închizătoare

Modul în care se poate închide un portofel este un detaliu esențial, deoarece te poate ajuta să îți păstrezi lucrurile în siguranță. Cele mai securizate portofele sunt cele cu fermoar. Plus că, există atâtea modele simpatice din care poți alege. Nu sunt de neglijat nici modelele cu clip magnetic, ele fiind foarte practice și ușor de utilizat. Mai ales că, vei avea acces rapid la lucrurile tale.

  • Designul

Pe lângă detaliile enumerate anterior, foarte importantă este și alegerea designului portofelului ideal pentru tine. Este esențial ca, designul său, să te reprezinte în totalitate, de la culoare, imprimeu, până la forma acestuia. Astfel, îți va oferi o notă de unicitate și, pe lângă utilitatea sa, te vei putea bucura și de un accesoriu perfect pentru ținutele tale.

În concluzie, ne dorim ca detaliile enumerate de noi, să te ajute să îți alegi portofelul ideal pentru tine și nevoile tale!

Tu ce model de portofel preferi? Așteptăm părerile tale!


Citește mai departe