Suntem şi pe:

Articolele zilei

Proiecte finanțate prin PNRR în Ocna Mureș

Publicat

- 748 vizualizări

Administrația locală a orașului Ocna Mureș continuă atragerea de investiții prin fonduri nerambursabile.

           Astfel, în 14 aprilie 2022 au fost depuse documentele pentru finanțarea nerambursabilă de reabilitare a 6 blocuri de locuințe, respectiv blocurile 1-5 de pe strada Colonia Dumbrava și blocul din str. Fabricii nr. 1.

          Proiectul are o valoare de 1.158.460 euro fără TVA și presupune reabilitarea termică integrală a imobilelor menționate.

          Finanțarea se realizează prin PNRR componenta C5, axa A3.2 – Renovare energetică aprofundată a clădirilor rezidențiale multifamiliale.

          Luni, 16.05.2022 a fost depusă documentația pentru dotarea transportului public local de persoane cu autobuze electrice.

          Proiectul presupune achiziționarea a 3 autobuze electrice cu lungimea de 10 m, precum și realizarea unei autobaze cu 3 stații lente de încărcare și o stație rapidă la capăt de traseu (Războieni-Cetate).

          Această investiție este realizată în parteneriat cu comuna Unirea, pe teritoriul căreia vor fi instalate două stații de încărcare electrice.

          Proiectul are o valoare de 1.658.000 euro fără TVA și este finanțat prin PNRR, componenta C10, intervenția I.1.1 – Înnoirea parcului de vehicule destinate transportului public (achiziția de vehicule nepoluante).

          Pe măsură ce se vor putea accesa și alte axe, intervenții și componente ale PNRR ori a altor surse de finanțare nerambursabile, administrația locală este pregătită pentru accesarea unor astfel de fonduri specifice.

          Continuăm investițiile în orașul Ocna Mureș!

Comunicat Primăria Ocna Mureș

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile