Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Tu cum te pregătești pentru finalul prohibitiei? Descoperă ACUM ce articole de pescuit nu trebuie să îți lipsească din trusă

Publicat

- 97 vizualizări

Pescuitul este o activitate excelentă care îți permite să-ți petreci timpul liber în natură singur sau alături de prieteni. Atunci când vrei să scapi de zgomotul orașului pentru a te relaxa, poți să îți pregătești echipamentul pentru o partidă de pescuit. Desigur, legea încă nu permite pescuitul, decât în anumite condiții. Tocmai de aceea, acum ai oportunitatea de a începe cumpărăturile, astfel încât să fii pregătit pentru când se va da startul noului sezon. Dacă nu ești un pescar experimentat, poate fi copleșitor să alegi din numeroasele tipuri de mulinete, undițe, dispozitive și accesorii de pe piață. Astfel, dacă vrei să descoperi ce articole de pescuit nu trebuie să-ți lipsească din trusa la început de sezon, citește în continuare acest articol.

TOP 3 echipamente de pescuit pe care trebuie să le ai la începutul sezonului de pescuit

Undiță și lanseta

Undițele și lansetele sunt nelipsite din trusa unui pescar, iar acestea îți permite să arunci firul de pescuit mai departe sau mai adânc în apă, în funcție de nevoile tale. Sunt fabricate de cele mai multe ori din materiale durabile și flexibile, cum ar fi fibră de sticlă sau grafitul. Undițele și lansetele se aleg în funcție de tipul de pradă pe care dorești să o prinzi, dar și de tipul de pescuit pe care urmează să îl faci. Dacă ești începător, este recomandat să folosești o undiță sau o lansetă cu rezistență medie, astfel încât să simți cu ușurință când peștele este capturat. Poți încerca mai multe articole de pescuit de la Fishing Mall, cunoscuți pentru calitatea produselor, dar și pentru prețurile avantajoase.

Cârligele

Cârligele sunt indispensabile pentru orice pescar, fie începător, fie profesionist. Acestea se aleg în funcție de dimensiunea peștelui pe care îl vânezi, însă există și alte tipuri din care poți alege, în funcție de forma acestora, precum simple, circulare, înalte sau duble. Pentru pescarii fără experiență sunt recomandate cârligele simple.

Momeala

Este bine că la începutul partidei de pescuit să ai în trusa ta mai multe tipuri de momeală. De obicei, peștii preferă momeala vie, cum ar fi râmele, viermii sau alți pești. Alte opțiuni de buget pe care le poți folosi sunt pâinea, porumbul și mămăligă. Dacă folosești montură, poți folosi nadă și poți pune în cârlige mai multe tipuri de momeală. Alege ceea ce ți se potrivește în funcție de tipul de pradă pe care vrei să-l prinzi.

Pescuitul este o artă pe care o apreciază chiar și cei mai neexperimentați în domeniu. Folosește produse de calitate pentru o experiență unică în natură.

Sursa foto: Pexels.com

Citește mai departe