Suntem şi pe:

Articolele zilei

Florian Bartha a câștigat medalia de bronz cu CSM Craiova

Publicat

pe

Săptămâna trecută a fost una de referință pentru ocnamureșanul Florian Barta. Joi 21 aprilie, a câștigat prima medalie la nivel de senior. Echipa la care este legitimat în prezent – CSM Craiova a câștigat medalia de bronz în cadrul Campionatului Național de Volei.
CSM Craiova a câștigat meciul jucat cu Steaua București cu 3-1, Florian aflându-se ca de fiecare dată în acest campionat, printre principalii remarcați.


Urmează o vară de foc pentru Florian și Echipa Națională a României, care începând de săptămâna viitoare, se va întoarce la Galați, unde va începe pregătirile pentru cele 2 competiții în care Naționala condusă de antrenorul Sergiu Stancu este angrenată: Silver League (luna mai) unde echipa noastră va juca cu Bosnia, Macedonia și Albania (21 mai-6 iunie) și în Preliminariile Campionatului European (meciurile vor începe pe data de 3 august și se vor termina pe data de 21 august).

Echipa noastră face parte din grupa de calificare formată din: Albania, Bosnia și Elveția.
Să sperăm că și această vară va fi una de referință pentru Florian și că împreună cu Naționala României se va califica la Campionatul European!
Felicitări Florian! Multă baftă la Echipa Națională! Hai România!
Suntem mândri de tine!

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile