Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Top 6 sutiene ‘’must-have’’ pentru cele mai populare rochii de ocazie

Publicat

- 145 vizualizări

A venit sezonul nunților, cununiilor, banchetelor de final de an, petrecerilor în aer liber, adică toate acele evenimente la care ținuta impecabilă este literă de lege. Ca de obicei, perfecțiunea unei ținute stă în detaliile care o compun. De exemplu, sutienul ales corespunzător, te poate ajuta să îți pui atuurile în valoare chiar și cu cea mai simplă rochie. La polul opus, te poți trezi în situația delicată de a ruina complet o rochie fantastică din cauza unui model greșit de sutien.

Așadar, ce sutiene recomandă designerii să asociem cu o rochie transparentă, ori cu un decolteu generos în formă de ‘’V’’? În primul rând ‘’taie’’ de pe listă următoarele elemente inestetice: bretele care să te strângă, bretele expuse sau decolteuri din care se zărește marginea sutienului. 

Iată câteva sugestii de sutiene special concepute pentru cele mai căutate modele de rochii:

  • Sutien rochie decoltată 

O rochie cu decolteu va face senzație, indiferent de evenimentul la care participi. Dacă ai timp să treci pe la solar sau să stai la plajă, atunci pielea bronzată îți asigură un look deosebit și glamour. Totuși, un sutien neadecvat are toate șansele să reducă din strălucirea apariției și tu să ajungi să primești mai multe glume sau critici decât laude. Decolteurile ne fac să arătăm senzual, mai încrezătoare, dar sunt dificil de purtat. Pentru articolele care expun bustul în toată plenitudinea lui au fost create sutiene cu push up și decupaje potrivite între sâni, indicate pentru rochii cu decolteu amplu. Acestea susțin sânii și creează efectul de push up care subliniază zona bustului. În fond, acesta este motivul pentru ai ales să îmbraci un astfel de model de rochie, nu-i așa?

  • Sutien pentru rochie cu spatele gol

Rochia cu spatele decupat nu face echipă cu sutienele cu bandă transparentă din silicon! Banda este transparentă, dar materialul este vizibil, iar rezultatul va arăta ‘’ieftin’’. Orientează-te în schimb către sutienele cu prindere în formă de ‘’x’’ în față, ori un model tip bandă adezivă care să acopere doar bustul.

  •  Sutien pentru rochie fără bretele

Rochiile fără bretele sunt sexy, confortabile și în același timp au o notă ușor ‘’childish’’. O rochie fără bretele, din material prețios și ușor transparent, are nevoie de un sutien cu o nuanță apropiată de cea a pielii și de preferat fără cusături care să iasă în evidență. O altă idee pe care o porți include la rochii fără bretele sau care au spatele gol ar fi un body fără bretele sau cu umerii goi. Body-ul oferă suportul necesar în special dacă ești fericita posesoare a unui bust voluminos.

  • Sutien pentru rochie furou cu decolteu și bretele subțiri

O rochie din satin care scoate în evidență sânii și umerii are nevoie de un sutien pe măsură. Optează cu încredere pentru un sutien transparent adeziv din silicon fără bretele. Aceste modele sunt perfecte pentru rochiile din mătase, satin sau alte materiale fine și pretențioase sub care se observă chiar și cea mai delicată linie. Sutienele adezive fără bretele se lipsesc pe sâni cu ajutorul benzilor din dotare și acoperă bustul doar frontal și uneori, pe părțile laterale, în funcție de situație.

  • Sutien pentru rochie decupată cu bretele în V și bust „căzut”

Aceste categorii de rochii sunt vedetele evenimentelor nocturne pentru serile de vară cu petreceri importante. Materialele din care poți alege sunt fie satin, fie mătase. Evident, designul care lasă la vedere spatele, decolteul și umerii într-o proporție corespunzătoare are nevoie de un sutien cât se poate de invizibil. Și de această dată ai ocazia să îmbraci sutienul din silicon adeziv cu bretele detașabile sau fără bretele. Dacă dorești un plus de susținere în zona bustului, atunci un sutien din silicon cu bretele este mai inspirat.

Sutienele adezive cu silicon sunt o investiție pe termen lung, deoarece pot fi incluse în numeroase vestimentații care au un stil aparte și nu pot fi purtate în lipsa sutienului potrivit.

  • Nipple covers pentru rochii cu decolteu

Sigur ai în garderobă rochii, bluze sau cel puțin un top cu diferite tipuri de decolteu care fac impun un anumit model de sutien. Ori, materialele din care sunt confecționate aceste piese vestimentare sunt atât de fine, încât poate ieși în relief orice model de sutien ai îmbrăca. Soluția pentru tine sunt nipple covers, accesorii tip benzi adezive care acoperă sfârcurile, pentru a conferi aspectul natural al sânului ca și când ai purta un sutien clasic.

Acum, cu atât de multe variante de sutiene, nu mai ai nici o scuză să ții uitată în șifonier rochia cu decolteu spectaculos, cea care îți complimentează zona spatelui sau îți desăvârșește silueta grație materialului delicat. Dacă tot a început sezonul petrecerilor în aer liber, scoate la lumină rochia preferată care îți pună în valoare dotările și începe să te simți și să arăți senzațional.

Foto: https://pixabay.com/

Citește mai departe