Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Merita sa investesti in gletiere profesionale si alte accesorii rigips pentru finisare premium?

Publicat

- 60 vizualizări

Atunci cand esti mester zugrav ai parte de multe proiecte diferite, lucrezi departe de casa si trebuie sa te adaptezi la conditii uneori neprevazute. Te intereseaza, deci, sa ai instrumente cat mai versatile, pe care sa le poti folosi pentru cat mai multe treburi. Si, bineinteles, vrei toate astea la un pret foarte accesibil. 

    Totusi, esti constient ca munca ta este cea care te recomanda pentru proiecte viitoare si este interesul si mandria ta sa realizezi orice proiect intr-un mod cat mai calitativ, cu finisaje demne de un profesionist si in timp record. A face toate aceste lucruri nu este usor deloc, insa sunt necesare in vederea continuitatii micii tale intreprinderi. 

Asa, ca, pentru a ramane in joc si pentru a te asigura ca vei pleca de la lucrare lasand in urma clienti satisfacuti, stii ca exista momente in care trebuie sa investesti in unelte noi, foarte calitative si rezistente. 

De ce sa investesti in unelte noi, cand ai deja ce iti trebuie?

Piata de renovari interioare este competitiva. Clientii vor lucruri facute rapid si, avand in vedere situatia economica in care ne aflam, suntem din ce in ce mai exigenti cand vine vorba de lucrari pentru case.

Pentru asta, a investi in unelte, fie ele si mai scumpe decat esti obisnuit, este o investitie pe termen lung. Nu doar atat, dar te ajuta si la client. Psihologic vorbind, atunci cand clientii vor vedea ca ai scule foarte noi si performante, scule pe care nu le-au mai vazut, vor avea mai multa incredere in expertiza ta, si sansele tale sa fi chemat la un nou proiect sau sa fii recomandat catre prieteni sunt exponential mai mari. In acelasi timp, trebuie sa stii ca exista unelte care fac treaba pe care in mod normal ai face-o cu 2 sau 3 scule diferite. Astfel de unelte gasesti aici, pe Gletiere.ro. 

Care sunt beneficiile aplicatoarelor de gips carton?

Trecerea de la modurile vechi de a face lucruri la un mod mai modern de a lucra este accesibil oricui. Totul e ca mentalitatea ta sa fie indreptata catre adoptarea de unelte noi, mai performante si cu cat reusesti sa fii inaintea jocului, cu atat mai bine. Nu te teme sa fii printre primii care lucreaza cu noi scule aparute pe piata. Asta te va diferentia si te va face un adoptator nou, un expert care stie ca acuratetea si precizia data de aceste tipuri de scule se va traduce prin: clienti impresionati, timpi de lucru record si renuntarea la tehnici invechite, in folosul celor noi. 

Ca sfat de final, este extrem de recomandat ca in urma fiecarei lucrari realizate, sa tii cont ca un anumit procent din suma castigata sa fie pastrata in vederea achizitionarii de unelte noi. Atunci cand pui consecvent bani deoparte pentru a iti reinnoi uneltele, vei vedea ca slujba ta va avea continuitate si tu vei ramane in topul experilor din bransa. 

Citește mai departe