Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Te căsătorești anul acesta? TOP 3 detalii care vor face diferența în marea zi!

Publicat

- 72 vizualizări

Ziua nunții este una dintre cele mai așteptate și fericite din viața oricărui cuplu. Cu atât mai mult, după această perioadă complicată creată de pandemie. Indiferent la câte nunți ai mai participat, există unele lucruri despre care pur și simplu nu afli până în ziua cea mare. 

Probabil ai tot auzit că este foarte important să vă relaxați și să vă bucurați de ziua nunții. Cu toate acestea, pentru mulți miri ziua nunții înseamnă un stres din cauza nenumăratelor detalii pe care trebuie să le pună la punct. Tocmai de aceea, veți afla din acest articol 3 dintre cele mai importante decizii pe care le poți lua dinainte. 

Iată cele mai importante 3 lucruri de care trebuie să ții cont pentru a te bucura de marea zi a nunții voastre: 

  1. Deleagă. Orice miri își doresc să se ocupe cât mai bine de fiecare detaliu, însă de cele mai multe ori ajung să fie copleșiți de multitudinea de decizii. Alege cei mai buni furnizori pentru toate serviciile de care ai nevoie și îți vei salva mult timp și energie. De la servicii de catering de nuntă până la elemente de logistică, poți găsi partenerii perfecți pentru petrecerea voastră pe Tulipr.ro. Vei scăpa astfel de grija organizării evenimentului în sine, ci doar veți face cele mai bune alegeri dinainte. 
  2. Relaxează-te. Sigur că este unul dintre cele mai simple lucruri de spus, dar nu atât de ușor de făcut, mai ales când este vorba de o zi atât de emoționantă. Cu toate acestea, trebuie să îți amintești la orice pas că este vorba despre voi doi, ziua relației voastre. Chiar dacă apar tot felul de situații care vă pot stresa, încercați să vedeți imaginea de ansamblu și priviți totul cu umor. 
  3. Renunță la perfecțiune. Mulți dintre miri își închipuie un eveniment perfect ca în filme. De cele mai multe ori, însă, se văd doar frânturi din acestea. E perfect normal să vreți să aveți o zi minunată dedicată iubirii voastre, dar nimic în lume nu este perfect. Tocmai de aceea, vei avea și momente incredibile, dar și momente mai banale. Important este să te bucuri de fiecare moment și de timpul petrecut alături de cei pe care îi iubiți și îi vreți alături.

Ziua nunții ar trebui să fie o adevărată celebrare a dragostei și a relației voastre, zi în care să vă sărbătoriți iubirea împreună cu familia și prietenii. Încercați să vă inspirați din experiențele prietenilor care au trecut recent prin acest tip de eveniment. Vor fi lucruri pe care nu le veți descoperi decât în ziua nunții și de aceea e nevoie să fiți blânzi cu voi și cu așteptările voastre. Și totuși, atât timp cât vă asigurați că apelați la furnizori cu experiență în organizarea de evenimente, vă veți putea concentra pe petrecerea voastră de vis! 

Sursa foto: Unsplash.com

Citește mai departe