Suntem şi pe:

Articolele zilei

Ai o firmă în domeniul construcțiilor și ai descoperit cât de greu este să găsești muncitorii potriviți? Ai la îndemână o soluție foarte simplă!

Publicat

- 105 vizualizări

Pentru a transforma o idee dintr-o schiță într-o construcție durabilă, realizată conform tuturor indicațiilor, trebuie să formezi o echipă de muncitori în care poți avea oricând încredere. Dacă și tu administrezi o companie din domeniul construcțiilor, cu siguranță ți-ai dat seama până acum cât de greu este să găsești oamenii potriviți. Însă, de acum, nu mai trebuie să fii stresat ori de câte ori vei dori să angajezi noi muncitori. Din fericire, din articolul următor vei afla că, prin intermediul muncitorilor asiatici, îți poți transforma afacerea într-un business de succes!

Realizează construcții trainice cu ajutorul muncitorilor asiatici

  • Beneficiezi de stabilitate privind forța de muncă

Din păcate, probabil ai observat cât de greu este să ai o afacere stabilă în domeniul construcțiilor fiindcă, în ultimii ani, tot mai mulți muncitori români decid să plece în străinătate. Astfel, ai la dispoziție din ce în ce mai puțini candidați și de multe ori nu reușești să găsești persoana potrivită care să întrunească toate condițiile necesare.

Ei bine, dacă îți dorești o afacere stabilă pe termen lung, atunci cu ajutorul agenției Work-Finder, recrutarea personalului din Asia pentru construcții este varianta de care ai nevoie! Candidații asiatici, precum personalul calificat vietnamez, indian sau pakistanez, sunt verificați și testați în ceea ce privește experiența profesională și dorința de a se integra într-o companie românească. Trebuie doar să realizezi profilul candidatului ideal, iar agenția se ocupă de găsirea persoanei potrivite și de întocmirea formalităților de imigrare pentru obținerea vizei de muncă și a permisului de ședere temporară.

Publicitate

  • Poți aplica o strategie de business pe termen lung

Până acum, poate că ți s-a părut destul de dificil să aplici o strategie de business, deoarece mereu aveai probleme în ceea ce privește stabilitatea angajaților tăi. Fluctuația de personal poate conduce la costuri mai ridicate, însă o echipă formată din muncitori asiatici îți oferă, nu numai stabilitate și costuri mai mici, dar și un randament crescut. În sfârșit, ai ocazia de a planifica următorii pași și de a lua cele mai bune decizii pentru viitor, fiindcă te poți baza pe o echipă responsabilă!

  • Nu întâmpini probleme pe partea de comunicare

În cazul în care eziți să optezi pentru muncitori asiatici datorită eventualelor bariere de limbă și de cultură, trebuie să știi că nu vei întâmpina greutăți din această perspectivă. Muncitorii asiatici pot comunica în limba engleză, iar agenția recrutează, în general, personal care are minimum doi ani de experiență internațională. Așadar, muncitorii sunt deschiși să învețe o altă limbă și să se integreze în cultura locală. De asemenea, agenția de recrutare se implică activ pentru a ajuta la integrarea lor în societate și să se adapteze cât mai repede la locul de muncă. Totodată, vei primi ajutor și în ceea ce privește cazarea, masa și transportarea muncitorilor până la punctul de lucru. Împreună cu agenția de recrutare, poți stabili un plan eficient, astfel încât compania ta să funcționeze la nivel optim, mulțumită responsabilității și dedicării muncitorilor asiatici!

În concluzie, piața muncii este într-o continuă schimbare, așa că de ce nu ai încerca și tu să angajezi muncitori de pe un alt continent? Vei fi plăcut impresionat de conștiinciozitatea lor și vei vedea cum afacerea ta se dezvoltă și are din ce în ce mai mult succes!

Publicitate

Citește mai departe