Suntem şi pe:

Articolele zilei

Energie verde în Ocna Mureș

Publicat

- 1.005 vizualizări

Astăzi 28.03.2022 a fost predat amplasamentul pentru construirea și racordarea la rețeaua electrică a Centralei electrice fotovoltaice din spatele Liceului Tehnologic Ocna Mureș.

În urma licitației pentru executarea lucrărilor de construire și racordare, execuția centralei fotovoltaice a fost câștigată de ASOCIEREA MODERN POWER SYSTEMS – lider de asociere, LUNA ELECTRIK ELECTRONIK SANAYI VE TICARET AS – asociat, ELECTROMARA – asociat, SC PARCROM SERVICE SRL – subcontractant.

Termenul de execuție este de 6 luni de la începerea lucrărilor, urmând ca după recepția acestora centrala electrică fotovoltaică să fie pusă în funcțiune.

Centrala electrică fotovoltaică va produce o cantitate de curent aproximativ egală cu cea consumată de Primăria orașului Ocna Mureș prin toate punctele sale de consum (iluminat public, cămine, grădinițe, școli, licee, Unitatea medico-socială etc).

Având în vedere că energia electrică produsă prin sisteme fotovoltaice este considerată energie verde, această investiție, realizată prin fonduri norvegiene, bifează un punct important al Strategiei eficienței energetice a orașului Ocna Mureș, respectiv producerea de energie verde care să acopere consumul public.

Publicitate

Locația amplasării
Centralei electrice fotovoltaice
Locația amplasării
Centralei electrice fotovoltaice
Citește mai departe