Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Vrei să te simți în siguranță în spațiul în care lucrezi sau locuiești? Tot ce trebuie să știi odată ce te-ai hotărât să investești într-un kit de supraveghere video

Publicat

- 129 vizualizări

Dacă locuiești într-un cartier riscant sau dacă dorești pur și simplu să îți protejezi casa sau spațiul de afaceri, este foarte important să alegi inteligent și să acorzi atenție anumitor detalii care te vor face să iei mai ușor o decizie. Da, deși acest lucru poate părea un lucru foarte ușor de făcut, decizia cu privire la sistemul de securitate, mai ales când vine vorba de sistemul de supraveghere video, nu este deloc ușoară.

În trecut, a avea un sistem de securitate era considerat un lux. În zilele noastre, însă, nu reprezintă decât o necesitate și un stil de viață pe care ni-l dorim cu toții. Pentru că siguranța și securitatea noastră și a familiilor noastre sunt cele mai importante, trebuie să luăm cea mai bună decizie atunci când vine vorba de alegerea sistemului de supraveghere video.

Iată de ce trebuie să ții cont atunci când vrei să achiziționezi un kit de supraveghere video

Factori de mediu 

Înainte de a te decide asupra unui kit de supraveghere video, este foarte important să te gândești la factorii de mediu, adică la locul în care intenționezi să pui camerele. Dacă vor fi în apropierea străzii sau oriunde altundeva unde există posibilitatea prafului, asigura-te că acestea au carcase rezistente la praf și umiditate.

Plasarea camerelor de supraveghere

Unii oameni doresc să evidențieze faptul că au camere de luat vederi, în timp ce alții le preferă ascunse. Ce trebuie să știi e că ambele opțiuni sunt disponibile, așa că asigură-te că alegi varianta care te avantajează.

O singură locație sau o zonă largă

În funcție de zona pe care dorești să o acoperi, trebuie să știi că există posibilitatea amplasării uneia sau mai multor camere de supraveghere. În cazul unei locuințe mari sau a unui spatiu de birouri, poți să optezi, de exemplu, pentru un kit de supraveghere cu 8 camere care să îți permită supravegherea unei unei zone extinse. A2t.ro pune la dispoziție o gamă largă de sisteme de supraveghere, adaptate nevoilor tuturor.

Calitatea imaginii

Calitatea imaginii videoclipului va depinde, cu siguranță, de locul în care camerele vor fi amplasate, așa că nu uita să verifici acest lucru. Dacă dorești să monitorizezi o zonă care nu este foarte bine luminată, atunci vei avea nevoie de un sistem de camere cu rezoluție mai mare. Cu toate acestea, pentru acele zone bine luminate, chiar și camerele de bază cu rezoluție nu atât de bună își pot face treaba perfect. Acest lucru este valabil și pentru zi și noapte, deci dacă dorești o monitorizare 24/7, asigură-te că verifici aceste variante.

Stocarea datelor

Trebuie să știi că unele dintre aceste camere se bazează pe carduri de memorie instalate, deci dacă ești în căutarea unui spațiu de stocare a datelor pe termen lung cu o capacitate mare de stocare, este posibil ca acestea să nu fie cea mai bună opțiune. În schimb, poți lua în considerare camerele cu înregistrator video de rețea.

Prin urmare, pentru a lua cea mai bună decizie, analizează cu atenție aceste aspecte și nu te lăsa influențat de cel mai mic preț. Un kit de supraveghere video este o investiție pe termen lung, unde calitatea, fiablitatea și ușurința utilizării de zi cu zi sunt factori foarte importanți.

Sursa foto: pexels.com

Citește mai departe