Suntem şi pe:

Articolele zilei

Tu cum garantezi siguranța consumatorilor tăi? Descoperă cele mai inovative soluții și echipamente pentru industria alimentară și farmaceutică

Publicat

- 61 vizualizări

Calitatea vieții este un subiect din ce în ce mai dezbătut la nivel global. Acest lucru este explicabil, având în vedere că, pe lângă nevoile obișnuite ale consumatorilor de medicamente,alimente sau vaccinuri, omenirea s-a confruntat  în ultimii 2 ani și cu pandemia de Covid-19. Multe business-uri din industria alimentară și farmaceutică au fost puse la grea încercare și au fost nevoite să găsească soluții eficiente pentru a păstra standardele de calitate și eficiență. Aceasta nevoie de inovație și îmbunătățire este într-o continua creștere, de aceea, este nevoie de soluții unice aplicate fiecărui business în parte. Dacă vrei să afli cum poți garanta siguranța consumatorilor tăi, citește în continuare acest articol.

Iată cum poți investi eficient în business-ul tău

Colaborează cu specialiști

Colaborează cu specialiștii care îți oferă soluții și servicii atent monitorizate și validate. Dacă valorile celor cu care colaborezi sunt de tip „customer centric”, atunci poți avea garanția că relația va fi eficiență pe termen lung. 

Alege soluții, nu echipamente

Sistemele de validare, de monitorizare, de calibrare și nu numai sunt incomplete fără consultanță adecvată. Optează pentru companii care îți oferă servicii dintr-o gamă largă de produse, precum: data logger wireless CO2, conductivitate sau liofilizare, sisteme de termocuplu cu fir, sisteme de monitorizare sau de calibrare. Accesul facil la datele colectate de echipamente te va ajuta să îți îmbunătățești ușor și sigur procedura de monitorizare a produselor tale. 

Publicitate

Optează pentru garanție îndelungată

Garanția îți oferă siguranță că serviciile alese de tine sunt la cele mai înalte standarde și că acestea vor fi monitorizate cu atenție. În acest caz, Ellab.ro este unica firmă care oferă garanție de până la 5 ani loggerii din gama TSP.

Evită greșelile

Monitorizarea temperaturii, a umidității și a nivelului de CO2 a stocului de alimente sau de medicamente ajută la o evaluare în timp real a datelor. Astfel, riscul de degradare a mărfurilor perisabile este mai mic. Datorită loggerilor wireless poți înregistra un număr mare de citiri în timp real pe care le poți accesa oriunde și oricând. Acest tip de management nu face decât să te ajute în a elimina radical riscurile din afacerea ta.

Tehnologia avansează odată cu trecerea anilor, de aceea un business care vrea să își ridice standardele de calitate la un nivel înalt optează pentru tehnologia momentului. 

Publicitate

Sursa foto: Pexels.com

Citește mai departe