Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Imaginea voastră, cartea de vizită. Descoperiți Stailer și cum vă poate ajuta

Publicat

- 98 vizualizări

Zi de zi, chiar și de vorbim de o rutină obositoare, avem nevoie de serviciile de hair and beauty din saloanele profesionale. Suntem atenți la aspectul fizic, ne îngrijorează cum arătăm căci asta este parte din cartea noastră de vizită. Nu interesează pe nimeni că veniți de pe șantier. Sunteți as în dezvoltări imobiliare, iar atunci când clientul bate palma cu voi la o tranzacție imobiliară își dorește să vadă un om cu look impecabil.

Deși avem tendința să credem că femeile sunt mai îngrijorate de aspectul lor și trec destul de des pragul saloanelor de profil, nici bărbații nu sunt mai prejos. Indiferent din ce categorie sunteți, puteți arăta impecabil oricând, iar de programările dorite se ocupă Stailer.

Despre Stailer știe o țară întreagă

Despre platforma și implicit aplicatia Stailer știe toate țară. Asta pentru că s-a extins într-un timp scurt și acum înscrise aici sunt saloanele de hair and beauty din 41 de orașe ale țării. Ambele variante sunt ușor de folosit.

Fie că încercați pentru prima dată sau nu această metodă de a vă programa la salon trebuie să știți că Stailer înseamnă practic un drum mai scurt până când rezolvați acest task. Este digitalizarea de care aveam nevoie cu toții. Asta pentru că puteți efectua programari simple la salon cu Stailer, totul online și fără să mai depindeți de programul celor de la salon.

Pierdem destul de mult timp în trafic, cât așteptăm la cozi în magazine sau cine știe pentru ce lucruri necesare și totuși consumatoare de timp și energie. Unii simt deja gustul digitalizării și preferă mai adesea să cumpere orice online, implicit alimente, cu livrare acasă. Își achită online facturile și fac asta cu multă ușurință. Iată că acum este la fel de ușor și să se programeze la salon.

Stailer nu presupune abonament, taxe, costuri de orice fel

Există o maximă transparență aici. Saloanele înscrise în platforma Stailer sunt prezentate cu toate detaliile incluse, chiar și repere de locație, prețuri și durata estimativă a ședințelor, a serviciilor. Astfel, clientul știe dinainte la ce să se aștepte. Are parte și de recenzii ale clienților, recenzii reale ale celor care au trecut pragul unei locații. Iar toate aceste detalii sunt numaidecât barometru al calității serviciilor prestate.

Cu siguranță se întâmplă ca uneori să nu mai puteți merge la același salon pe care îl frecventați. Tot ce e nou e presărat și cu neîncredere. Emoția de început poate fi însă de domeniul trecutului căci Stailer vă pune în contact cu specialiști în domeniu, recomandați de alți clienți.

Un alt mare beneficiu este că vă puteți programa simplu și rapid, la orice oră din zi sau din noapte. Poate că v-ați adus aminte de acest lucru seara târziu. Oricând puteți accesa stailer.ro sau aplicația pentru a căuta loc liber la un salon din apropierea voastră. Căutați un salon anume sau un hairstylist anume.

Aplicația este gratuită și poate fi descărcată din App Store, App Gallery sau Magazin Play.

Contact: support@stailer.ro

Citește mai departe