Suntem şi pe:

Coltu' lu' Bebitzu

Razboi electoral

Publicat

pe

Pe Ocna Mures online politica nu a inceput. Inca. Ne pastram pentru alegerile locale. Insa nu am putut trece cu vederea razboiul dintre primarul nostru, domnul profesor Iosif Augustin Dragut impreuna cu primarul Aiudului Mihai Horatiu Josan impotriva vicepresedintelui PDL al CJ Alba Sorin Ioan Bumb. Motivul? Infiintarea unei sectii externe a spitalului din Aiud cu 20 de paturi, la Ocna Mures.

Domnul Sorin Ioan Bumb afirma ca s-a obtinut aprobarea de la minister ca din 225 de paturi ale spitalului din Aiud, 20 sa se aloce orasului Ocna Mures  insa primarul Aiudului nu s-a conformat la timp. Primarii oraselor Ocna Mures si Aiud, angrenatii in infiintarea unui „pol de dezvoltare Aiud-Ocna Mures” care sa duca si la infiintarea sectiei externe despre care vorbeam afirma ca aprobarea de la minister nu exista ba mai mult Consiliul Judetean Alba nu a mai ajutat deloc orasul Ocna Mures pentru a-si recupera spitalul sau macar de a gasi o solutie la aceasta problema.

Unde este adevarul nu stim clar. Ce stim este ca vin alegerile si alesii nostri si-au amintit brusc ca traiesc printre oamenii care mor cu zile, ca nu au un spital in comuna, pardon orasul Ocna Mures. Si razboiul va continua dar fara un rezultat mai mult ca sigur. Vor continua insa sa moara si oamenii cu zile, cati nu au murit deja.

Daca doriti detaliiile acestui razboi in mass-media le gasiti in Ziarul Unirea.

Citește mai departe
Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile