Suntem şi pe:
Clinica Sante

Sport

Carolina Radu convocată la Lotul Național de Volei U17

Publicat

- 892 vizualizări

După ce săptămâna trecută Florian Bartha a primit convocarea la Lotul Național, în această săptămână și Carolina Radu a fost convocată la Lotul Național U17 pentru pregătirea centralizată pentru perioada 20 Decembrie – 20 Ianuarie. Carolina, fiica ocnamureșenilor Tatiana și Florin Radu, joacă pe postul de coordonator și a început voleiul la CTF „Mihai I”, apoi a trecut la Dinamo, iar acum evoluează cu dublă legitimare la clubul bucureștean în echipa de cadete și la CSU Hygoenum Galați la nivel de senioare.

Elevă în clasa a IX-a, Carolina face “naveta” între București – Galați pentru a fi prezentă la meciurile echipei gălățene. Din anul 2019, face parte din lotul național, trecând pe la loturile U15, U16, iar acum U17, anul trecut a fost căpitanul echipei U16 la Campionatul European.

„Întotdeauna am iubit sportul, iar pasiunea pentru volei a venit oarecum firesc, ca urmare a faptului că tatăl meu (Florin Radu) a jucat volei în Ocna Mureș, la fel şi unchiul meu (Adrian Radu), care este și antrenor de volei, iar acum eu și verișorii mei (Marisa și Petru) jucăm volei – o pasiune transmisă din generaţie în generaţie”, a declarat Carolina Radu în interviul acordat ziarului gălățean – Viața Liberă

Baftă multă Carolina! Suntem mândri de tine!

Citește mai departe