Suntem şi pe:

Am primit la redactie

Elevii din Ocna Mures lasati fara bursele aferente semestrului I al anului scolar 2011/2012

Publicat

pe

„Elevii din Ocna Mures au fost lasati fara bursele aferente semestrului I al anului scolar 2011/2012, iar scolile de pe raza Unității Administrativ Teritoriale Ocna Mures făra plata utilităților aferente lunii decembrie 2011, de catre conducerea Primariei Ocna Mures.

Conform Ordinului 2985/2011 care cuprinde Normele metodologice privind incheierea exercitiului bugetar al anului 2011 „Ordonatorii principali de credite finantati din bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale de stat si bugetele fondurilor speciale pot deschide si repartiza credite bugetare institutiilor din subordine, pana cel mai tarziu la data de 21 decembrie 2011 inclusiv, asigurandu-se astfel timpul necesar efectuarii cheltuielilor pana la finele anului.” Acest lucru nu s-a făcut de către reprezentanții autorizati ai Primăriei, subordonați direct primarului.

Nu s-a făcut! Pentru că ședinta de Consiliu Local convocată s-a desfasurat în seara zilei de 21.12.2011, deci peste termen! Deci daca nu sunt bani nu e vina guvernului e vina administratiei de la Ocna Mures care a ratat si aceasta oportunitate. Nu mai am nimic de zis. As vrea sa mi se spuna ca am gresit…”

 

Un tata ingrijorat.

 

Citește mai departe
Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile