Suntem şi pe:

Am primit la redactie

Viitorul (sau deja defunctul) parc sportiv din Ocna Mures

Publicat

pe

Poate ar trebui sa incep cu o poveste – se zice ca intr-un sat traia un batran intelept care era recunoscut pentru judecata dreapta si sfaturile bune date semenilor lui in decursul anilor. Intr-o zi doi tineri au batut la poarta lui cu intentia sa-l puna in incurcatura. Aveau in mana un pui de vrabie si o intrebarea pregatita pentru intelept: daca pasarea este vie sau moarta; daca inteleptul ar fi raspuns ca era vie el ar fi strans-o in mana si ar fi lasat-o fara suflare; iar daca el ar fi zis ca era moarta, i-ar fi dat drumul sa zboare. Planul era fara cusur in opinia lor, asa ca bucurosi au batut la poarta si l-au intrebat pe intelept daca pasarea este vie sau nu. Batranul s-a uitat lung la ei si a zis doar atat: raspunsul se afla in mainile voastre.

Am facut astazi cateva poze in zona din spatele salii de sport din central orasului unde in locul celor doua cladiri vechi si insalubre, gata oricand sa se darame si al terenului plin de balari si gunoaie, s-ar putea construi un parc sportiv (cateva terenuri de sport in aer liber in care cei tineri si nu numai sa practice fotbal, handbal, volei si tenis) cu niste alei si cateva banci, un loc de joaca pentru copii.
Dar asa cum am parafrazat si mai sus raspunsul se afla in mainile Primariei (Domnului Primar) si al Consiliului Local (Domnilor Consilierii). Poate cei de la Prego (fostul IGO) care detin acum acele cladiri nu o sa fie de acord dar poate a venit timpul ca minoritatea sa se mai si supuna interesului majoritatii. Sau vor fi voci care vor sustine ca ca cele 2 cladiri se pot reamenaja si ca nu pot fi daramate; dar sa nu uitam ca si Baile Sarate au fost in aceiasi situatie  si s-a ales praful de ele.
Investitori se vor gasi cu siguranta, dar primul pas trebuie facut de autoritatile locale, care ar fi bine sa se trezeasca din letargia care i-a cuprins de cativa ani buni, nu de alta dar vin alegerile locale si poate le-ar prinde bine un exercitiu de acest fel.
In speranta ca acest subiect ar putea fi dezbatut in urmatoarea sedinta a Consililui Local va doresc numai ganduri bune si decizii intelepte in favoarea celor pe care-i reprezentati

Cu stima,

Vasile Uioreanu

Citește mai departe
Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile