Suntem şi pe:

Am primit la redactie

La consultatie la spitalul din Aiud

Publicat

pe

Ce scriu acum mi s-a intamplat azi, mie si la inca altor 4-5 persoane majoritatea din Ocna Mures.

Acum cateva zile am facut o entorsa la glezna dreapta. Am asteptat trei zile sperand ca imi va trece fara sa fiu nevoit sa merg la medic. Dar nu a fost sa fie ,asa ca ieri am fost la medicul de familie care mi-a dat o trimitere catre spitalul Aiud, la medic specialist.

Ajuns acolo am asteptat cam 2 ore pana a sosit medicul  ortoped care era de serviciu…de serviciu in spital pe sectie si la cabinet (11-12).Mai bine nu venea..

Era nervos domnul doctor ortoped.Nervos pe spital, nervos pe program, nervos pe sistem, nervos pe pacienti.

Era nervos ca era singur si avea de lucru.

A intrat primul pacient din Ocna Mures (un domn cu un copil care avea dureri la o mana), de afara se auzea tonul ridicat cu care se adresa

doctorul catre pacient. Nu am stat sa ascult ce spunea cu urechea lipita de usa, dar cand a iesit din cabinet, pacientul a spus: ”e nervos”.

In sfarsit mi-a venit si mie randul…ha ha ..doar doctorul era pornit pe cearta.

Mi-a luat datele (adresa,loc de munca etc)….prima intrebare a fost (nu a fost ce problema am?) de ce am venit la spital la Aiud? Pentru ca eu lucrez in Alba Iulia si locuiesc in Ocna Mures.Nu intelege de ce nu am mers la spital la Alba….de ce sa plateasca spitalul Aiud consultatia si tratamentul meu daca eu stau in Ocna si lucrez in Alba Iulia? Ei sunt mai prosti ca cei din Alba? Si asa el nu trebuie sa consulte mai mult de 4 (patru) pacienti pe zi . Am spus ca nu e vina mea ca s-a inchis spitalul din Ocna Mures si sa merg la Alba Iulia pentru un consult  imi este prea costisitor. A spus bineinteles ca noi suntem de vina  pentru inchiderea spitalului (noi pacientii) ca nu ne-am opus.

In fine a trecut la consultatie, s-a uitat la picior si mi-a spus entorsa, trebuie facut film (contra cost bineinteles 25 ron) si pus aparat ghipsat dar…..

Aici e inca un dar…el are operatie si nu crede ca mai ajunge la cabinet, pt ca i se termina programul.

Deci eu sa ma duc, sa platesc 25 ron sa fac filmul, si apoi sa astept sa vad daca mai vine la cabinet, dar era putin probabil sa mai apara azi.

Deci ramaneam si ….. ,si cu banii luati .Traiasca!!!

Asa ca m-am imbarcat asa cum am venit si am plecat acasa, sperand sa imi treaca de la sine durerea, daca nu trece saptamana viitoare merg la spital la Alba Iulia, unde sper sa dau peste un  doctor mai calm si mai omenos decat acest "domn doctor" !!!

M.A.

Citește mai departe
Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile