Suntem şi pe:

Coltu' lu' Bebitzu

Supermarket in Ocna Mures

Publicat

pe

Paradoxul in Ocna Mures continua. Pentru ca nu era de ajuns somajul ridicat, ca natura ne joaca feste si ca oamenii mor pe strazi si nu intr-un spital mai exista un aspect frapant in orasul Ocna Mures: preturile ridicate in toate magazinele din oras, in special la produsele alimentare. Micii comecianti au sa sara si au sa spuna ca ei nu pot lua cantitati asa ca preturile la vanzare sunt mai mari. Plangem dupa Plus nu? Nu trebuie sa ne ascundem dupa deget, pe toata lumea ne doare ca totul costa mai mult, si stiti ceva? Tot omul mai sarac are de suferit, cel care are ceva bani merge si „umple buzunarele” Aiudului, Turdei sau chiar ale Clujului.

Poate nu vom mai vedea picior de Plus, Lidl, Penny sau orice ar fi in Ocna in schimb s-ar putea face ceva in oras. La vremuri de criza, masuri de criza. Un supermarket tipic pentru Ocna Mures format din marketuri mai

mici. Fiecare comerciant se axeaza pe anumite produse pe care le ia in cantitati mai mari si iata avem un supermarket. Problema ar fi „locul de desfasurare” a activitatii dar cateva ziduri daramate intre mai multe spatii comerciale din Ocna Mures la subsolul unor blocuri nu cred ca ar fi o problema. Iar vanzatori tot aceeasi, dar acum sunt uniti si poate siguri ca nu trebuie sa inchida peste 1-2 sau chiar 3 luni. Toata lumea ar avea de castigat. Ganditi putin la rece. In felul acesta si cei care cumpara acum la Aiud, Turda si Cluj vor fi ademeniti. Poate ajuta si primaria aceasta idee.

 

 

Citește mai departe
Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile