Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Cantitate uriașă de cornuri din programul ” Cornul și laptele” aruncate pe malul Mureșului lângă Cisteiu de Mureș

Publicat

- 2.560 vizualizări

Gunoaiele pe malul Mureșului din zona orașului Ocna Mureș nu sunt o noutate. Din păcate situația degenerează de la o zi la alta. Ce mai găsim pe acolo? Ei bine, o cantitate uriașă de cornuri, acele cornuri care fac parte din programul ”Cornul și laptele” expirate probabil, care în loc să fie date la animale sau distruse au fost aruncate pe malul Mureșului în zona ”Batalelor” spre Cisteiu de Mureș.  În această zonă se ajunge foarte greu cu umașina, deci cine le-a aruncat cunoaște zona.

Postările repetate cu gunoiul aruncat pe malul Mureșului în zona Podului Nou, pe rețele de socializare și pe ocnamureșonline au făcut ca ”groapa de gunoi” să se mute mai departe spre Cisteiu de Mureș. Tone de deșeuri, de la pamperși la resturi provenite din costrucții constituie o adevărată bombă ecologică. Cei în măsură să verifice și să pedepsească astfel de acțiuni îi vrem să fie prezenți concomitent și în parcul orașului unde există numeroase acte de vandalism și la incidentele din oraș și pe kilometri întregi de-a lungul răului Mureș acolo unde se aruncă tone de gunoi. Chiar nu se poate. Totul depinde de noi.

Situația nu are rezolvare din păcate. Bunul simț al multora lipsește fie că vorbim de la oameni simpli cu căruța cu cal până la societăți cu mașini ce cară cu sutele de kilograme gunoi acolo.

Iar dacă bunul simț nu ajunge atunci amenzile de la autorități ar fi soluția.

Citește mai departe