Suntem şi pe:
Clinica Sante

Sport

Cupa României – faza optimi de finală, etapa judeţeană: Navobi Alba Iulia – SODA Ocna Mureş 1-2 (1-0)

Publicat

- 1.118 vizualizări

Astăzi 29 martie, echipa noastră s-a deplasat la Cricău, pentru meciul din Cupa României – faza optimi de finală, etapa judeţeană, meciul începând la ora 16.30, gazda – Navobi Alba Iulia.
Rezultat final: Navobi Alba Iulia – SODA Ocna Mureş 1-2 (1-0)
Pentru acest meci, antrenorii Ionuţ Pereat şi Ovidiu Maier au trimis pe gazon următoarea echipă:
Eneie Ţiboc, Daniel Vaidasigan, Marian Gorba, Cătălin Ivaşcu, Cristi Ivaşcu, Marian Guţ, Paul Man, Cristian Onişor, Mihai Brie, Huni Kiss şi Vali Drăgan. Rezerve: Tudor Cristea, Sergiu Moise, Călin Hărăstăşan, Ovidiu Maier şi Ionuţ Pereat
A fost un meci de luptă, pe un teren greu, dar până la urmă echipa noastră s-a impus în a doua  repriză, când puteam să ne desprindem pe tabela de marcaj, după o serie de ocazii ratate în finalul partidei.
Echipa din Alba Iulia a deschis scorul în minutul 38, după o mare greşeală în apărarea echipei noastre şi a rămas în avantaj până la sfarşitul primei reprize; imediat după pauză, în minutul 49, am reuşit să egalăm, după cornerul executat de Cristian Onişor când Marian Gorba a înscris cu o lovitură de cap. A urmat desprinderea în minutul 61 cu eurogolul lui Huni Kiss, şut de la 16 metri cu exteriorul în colţul lung.
Au intrat pe parcursul meciului în echipa noastră: Tudor Cristea, Sergiu Moise, Ovidiu Maier, Călin Hărăstăşan, cei înlocuiţi fiind: Daniel Vaidasigan, Cristian Onişor, Marian Guţ şi Vali Drăgan
Felicitări băieţilor şi antrenorilor pentru această victorie!
Hai SODA Dragă!

Citește mai departe