Suntem şi pe:

Sport

Cupa României – faza optimi de finală, etapa judeţeană: Navobi Alba Iulia – SODA Ocna Mureş 1-2 (1-0)

Publicat

- 982 vizualizări

Astăzi 29 martie, echipa noastră s-a deplasat la Cricău, pentru meciul din Cupa României – faza optimi de finală, etapa judeţeană, meciul începând la ora 16.30, gazda – Navobi Alba Iulia.
Rezultat final: Navobi Alba Iulia – SODA Ocna Mureş 1-2 (1-0)
Pentru acest meci, antrenorii Ionuţ Pereat şi Ovidiu Maier au trimis pe gazon următoarea echipă:
Eneie Ţiboc, Daniel Vaidasigan, Marian Gorba, Cătălin Ivaşcu, Cristi Ivaşcu, Marian Guţ, Paul Man, Cristian Onişor, Mihai Brie, Huni Kiss şi Vali Drăgan. Rezerve: Tudor Cristea, Sergiu Moise, Călin Hărăstăşan, Ovidiu Maier şi Ionuţ Pereat
A fost un meci de luptă, pe un teren greu, dar până la urmă echipa noastră s-a impus în a doua  repriză, când puteam să ne desprindem pe tabela de marcaj, după o serie de ocazii ratate în finalul partidei.
Echipa din Alba Iulia a deschis scorul în minutul 38, după o mare greşeală în apărarea echipei noastre şi a rămas în avantaj până la sfarşitul primei reprize; imediat după pauză, în minutul 49, am reuşit să egalăm, după cornerul executat de Cristian Onişor când Marian Gorba a înscris cu o lovitură de cap. A urmat desprinderea în minutul 61 cu eurogolul lui Huni Kiss, şut de la 16 metri cu exteriorul în colţul lung.
Au intrat pe parcursul meciului în echipa noastră: Tudor Cristea, Sergiu Moise, Ovidiu Maier, Călin Hărăstăşan, cei înlocuiţi fiind: Daniel Vaidasigan, Cristian Onişor, Marian Guţ şi Vali Drăgan
Felicitări băieţilor şi antrenorilor pentru această victorie!
Hai SODA Dragă!

Publicitate
Publicitate curatatorie ecologica ocna mures

Facebook

Top articole ultimele 30 zile