Suntem şi pe:
Clinica Sante

Sport

CS Soda Ocna Mureş, locul IV la prima ediție a Campionatului Județean de Futsal

Publicat

- 423 vizualizări

 

După cum anunţam zilele trecute, astăzi, 14, februarie, la Ocna Mureș s-a desfășurat finala primei ediții a Campionatului Județean de Futsal. Învingătoarea acestei ediţii a fost echipa Mureșul Vințu de Jos, după ce a învins în finala mare Olimpia Aiud, cu scorul de 6-1. Finala mică a competiției a fost adjudecată de Inter Ciugud, care s-a impus în fața formației CS Ocna Mureș, cu scorul de 7-5.

În urma rezultatelor înregistrate în acest turneu final, clasamentul arată astfel:
1. Mureșul Vintul de Jos
2. Olimpia Aiud
3. Inter Ciugud
4. CS Soda Ocna Mureş

"Felicitări echipei noastre care a obţinut locul 4 din 24 echipe prezente la startul întrecerii!. Mulțumim numerosului public prezent în sală şi
mulţumim de asemenea domnului Cristi Micu pentru sonorizare şi domnului Marius Barna pentru înregistrarile video!" a declarat directorul CS Ocna Mureş, Marius Stîncel.

 

 

Un moment aparte al acestui turneu l-a costituit meciul demontrativ al echipei de juniori CS Ocna Mureș, născuți în anul 2005-2006,  antrenaţi de Marin Divricean, echipă care în urmă cu o săptămână a avut prima competiție oficială, la Aiud, participând la Memorialul „Iuliu Demeter”. Juniorii au fost împărţiţi în două echipe, "Echipa cu tricourilor roşii" şi "Echipa cu tricourilor albastre" iar cei peste 100 de spectatori aflaţi în sală au asistat la marcarea a trei goluri spectaculoase, echipa învingătoare fiind cea cu tricolurile albastre, scor final "Albastru" – "Roşu" 2-1.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *