Suntem şi pe:
Clinica Sante

Sport

Juniorii de la CS Ocna Mureş câştigă locul III în campionatul judeţean de fotbal 2013-2014

Publicat

- 928 vizualizări

Sâmbătă, 7 iunie 2014 la Galda de Jos,  Asociaţia Judeţeană de Fotlbal Alba a premiat cei mai buni jucători şi echipe care au evoluat în sezonul 2013-2014. La Juniori A1, echipa CS Ocna Mureş a terminat sezonul pe locul trei, dintr-un total de 14 echipe care evoluează în Liga a IV-a în campionatul judeţean. Componenţii echipei ocnamureşene au fost recompensaţi cu un trofeu, 22 de medalii dar şi cu numeroase premii: echipamente şi mingi. Trofeul de Fair-Play la Juniori A1 a fost primit tot de CS Ocna Mureş!

M-am deplasat într-o zi la stadionul "Soda" pentru a-i cunoaşte şi pentru a le face fotografii. Vechiul stadion e asemenea unui muribund, aşteaptă cu ultimele forţe o mână de ajutor. Primul pas a fost făcut. Stadionul a fost cumpărat de Primăria Ocna Mureş.

Printre buruieni de un metru am zărit cumva terenul. Acolo, tăcuţi şi disciplinaţi, îmbrăcaţi în noile echipamente sportive, câştigate cu sudoarea frunţii mă aşteptau componenţii echipei de juniori dar şi antrenorul lor. După "şedinţa foto" băieţii au schimbat frumoasele echipamente pe unele mai ponosite şi au trecut la antrenamente. Ele au loc de trei ori pe saptămână şi rar lipseşte cineva. Deşi nu sunt recompensaţi sau stimulaţi sub niciun fel, echipa având probleme financiare de mult timp, juniorii de la CS Ocna Mureş reuşesc anul acesta să ocupe totuşi un loc pe podium.

"Este o echipă bună, disciplinată şi locul trei îl merită pe deplin pentru că au muncit pentru el." ne-a declarat antrenorul echipei de Juniori A1, Gicu Domşa.

Antrenorul nu a mai vrut să zică nimic. A trecut la treabă, să vadă de antrenamentul băieţilor lui. În fundal se vede vechea uzină "SODA" o amintire acum. Însă fotbalul nu e încă o amintire, ne-o dovedesc aceşti băieţi care se încăpăţânează să existe şi culmea, să câştige. Nu putem decât să le spunem "Hai Soda dragă!" şi să îi felicităm.

 

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *