Suntem şi pe:

Am primit la redactie

Iarna nu-i ca vara nici pe la Ocna Mureş

Publicat

- 1.758 vizualizări

În dimineaţa zilei de 28 ianuarie 2014 o maşină a socieţăţii de salubritate din Ocna Mureş, burduşită bine cu gunoi s-a împotmolit pe strada Zefirului din Uioara de Jos (Ciunga). Lucrările de canalizare a respectivei străzi au intrat în hibernare odată cu venirea zăpezii astfel că bieţii oameni de la salubritate au tras o spaimă când au dat în ditamai groapa plină, chipurile, cu ceva pamânt dar acoperită din belşug cu zăpadă.

Mai bine de 5 ore angajaţii Primăriei Ocna Mureş împreună cu oameni de prin partea locului şi cei de la salubtritate s-au chinuit să scoată maşina. Au încercat prima data cu buldo-excavatorul dar nu au reuşit. Au încercat apoi cu tractorul unui vecin dar  nici aşa nu au reuşit. Salvarea a venit din partea unui şofer de…volă, utilaj „cu muşchi” care a scos ditamai maşina plină de gunoi din groapa buclucaşă.

Strada Zefirului este una din străzile pe care, cu viteză de melc, „se bagă canalizarea”. Pe la primăvară probabil…. Până atunci locatarii străzii au primit cadou o nouă groapă. Pe lângă altele care pot oricând să înghită chiar un TIR.

Citește mai departe
Publicitate