Suntem şi pe:

Am primit la redactie

Policlinica si sanatatea

Publicat

- 1.859 vizualizări

Sa va dau o veste buna! Se renoveaza in sfarsit policlinica! Daca intrati in cladire, pariu ca nu v-ati gandi, ca mai si functioneaza acolo ceva! Mai ca te-ai bucura, ca in sfarsit e adevarat, daca nu te-ai duce cu un copil la medicul pediatru.

Daca esti hotarat, sa intri totusi si pari pierdut, se gaseste un domn binevoitor, care sa te indrume spre D-na DOCTOR indicand un drum prin laboratorul vechi si de la intrare pana in cabinet facand slalom printre wc-uri, chiuvete, bucati de tevi, rugina si altele, nu-ti vine sa crezi, ca esti pe drumul cel bun si nu intr-o zona de razboi avand in vedere si zgomotul asurzitor de ciocane si bufnituri iti vine sa te uiti dupa avioane, sa te feresti de bombe. Si cand ajungi la destinatie, nu-ti vine sa crezi! E chiar D-na Doctor in persoana, care rezista eroic si isi ofera serviciile. Multumim frumos, D-na Doctor, ca totusi ramaneti e de apreciat! Multumim D-le Primar, ca intr-adevar faceti si asta!

Dar eu, ca un om simplu care a fost acolo cu un copil pentru consultatie eu ma intreb ceva: este posibil, ca in astfel de conditii sa se desfasoare un act medical? Astea sunt conditiile optime pentru copii mici, bolnavi, vulnerabili oferite spre insanatosire? Ma intreb cate boli, cate bacterii s-au eliberat, rascolind toate colturile acelui laborator, a chiuvetelor, a wc-urilor, a tevilor de scurgere cu toata murdaria uscata pe ele? Mai departe ma intreb, daca persoanele de acolo se pot spala pe maini?

Concluzia sa o traga fiecare, cum doreste, dar eu stau sa ma gandesc,daca mergand acolo cu un copil vulnerabil ii facem mai mult bine sau mai mult rau? Eu personal punand in balanta aceste doua lucruri, am decis sa nu mai mergem acolo pana este in acest stadiu de evolutie aceasta locatie.

Oare n-ar fi posibil sau mai ideal sa se gaseasca un alt spatiu pentru a desfasura o activitate medicala? In concluzie:Felicitari D-le primar, felicitari D-na Doctor, va multumim, dar ar trebui sa va ganditi mai bine!

Any

Citește mai departe
Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *