Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

O şoferiţă din Ocna Mureş, cercetată pentru părăsirea locului acidentului fără încuviinţarea poliţiei

Publicat

- 265 vizualizări

           Miercuri, 6 februarie 2013, o tânără din Aiud a fost accidentată uşor fiind acroşată de oglinda unui autoturism la volanul căreia se afla o şoferiţă din Ocna Mureş. Mama tinerei de 19 ani a sesizat Poliţia din Aiud, localitate în care s-a şi petrecut evenimentul acuzând că şoferul vinovat şi-a continuat drumul fără să se intereseze de starea victimei.

     "La data de 06.02.2012, ora 20.17,  Politia Municipiului Aiud, a fost sesizată  de către o femeie din Aiud, cu privire la faptul că, în după masa aceleiaşi zile, fiica sa, în vârstă de 19 ani, a fost victima unui accident rutier în urma căruia a suferit leziuni corporale.

     În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că la data de 06.02.2013, in jurul orelor 16.00, M.S., o femeie de 40 de ani, din Ocna Mureș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Moțiilor din Aiud, a acroşat-o cu oglinda retrovizoare dreaptă pe tânăra de 19 ani, din Aiud, care se deplasa pe partea carosabilă în aceeaşi direcţie de mers cu autoturismul. După producerea accidentului, conducătoarea autoturismului a părăsit locul accidentului, fără a anunţa poliţia. 
      În urma accidentului victima a suferit leziuni uşoare la nivelul antebraţului stâng şi a refuzat internarea în spital.
     Faţă de M.S., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de “părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei şi vătămare corporală din culpă." se arată în comunicatul IPJ Alba

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *