Suntem şi pe:

Stiri diverse

Judeţul Alba are un nou prefect

Publicat

- 319 vizualizări

Gheorghe Feneşer. Foto: Adevarul de Alba

 

Preşedintele filialei Alba a Partidului Conservator, Gheorghe Feneşer, este noul prefect de Alba. Omul de afaceri a fost numit interimar în funcţie, în şedinţa de guvern desfăşurată miercuri, 9 ianuarie 2013.

Persoana care a condus instituţia în ultimele două luni şi jumătate, Flaviu Mircea Cozuc, se va întoarce, foarte probabil, la Primăria Sebeş unde ocupă postul de auditor public. Mandatul de prefect al acestuia a expirat, având în vedere că a fost numit interimar.

Şi numirea lui Gheorghe Feneşer este tot în regim interimar. Pentru a putea rămâne în funcţie, omul de afaceri trebuie să participe la un concurs. Feneşer şi-a dorit postul de prefect şi în luna octombrie 2012, dar nu a putut să îl obţină pentru că nu era funcţionar public. Între timp şi-a rezolvat această problemă şi a putut ajunge la conducerea Instituţiei Prefectului. Pentru a nu pierde funcţia, Feneşer l-a propus pentru postul de prefect pe Flaviu Mircea Cozuc, care a fost susţinut de PC Alba.

Postul de prefect a revenit Partidului Conservator în urma unei negocieri cu PSD, care a primit la schimb, pentru Ovidiu Jidveian, posibilitatea de a candida la Camera Deputaţilor în colegiul 2 din partea USL. Feneşer va trebui să demisioneze din Consiliul local Sebeş. Instalarea pe post va avea loc în zilele următoare, după publicarea Hotărârii de Guvern în Monitorul Oficial. Feneşer a declarat că obiectivul său principal este aducerea capitalei regiunii din care va face parte judeţul Alba, la Alba Iulia.

Citeşte mai multe pe Adevarul de Alba

Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Facebook

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design