Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

Incep „Zilele orasului Ocna Mureş”!!!

Publicat

- 412 vizualizări

alt

        Mai e puţin şi încep manifestările dedicate Zilelor oraşului Ocna Mureş. Scena e aproape ridicată şi montată cu toate dotările necesare spectacolului ce va urma azi şi mâine, micii comercianţi s-au instalat cu tot arsenalul lor de mijloace pentru a ne convinge că marfa lor e cea mai bună, lumea a început timid, mai mult din curiozitate, să treacă prin centru să vadă ce se mai întâmplă.

        Pe lângă toată această mobilizare de materiale şi oameni din centru, să nu uităm că avem şi un meci internaţional de volei, OLD BOYS Ocna Mureş întâlnind echipa OLD BOYS Szolnok din Ungaria, meci precedat de un meci de volei al copiilor din oras. Asta în plan sportiv, dar să nu uităm nici că pelerinajul Icoanei făcătoare de minuni de la Dragomireşti continuă în oraş până mâine pe la diferite biserici.  Şi toate aceste evenimente în doar cateva zile, într-un orăşel considerat multă vreme uitat de lume şi de Dumnezeu. Se pare ca încet, încet soarele va răsări şi peste urbea noastră.

      Toate manifestările din aceste zile au necesitat şi o mai mare şi mai atentă activitate a forţelor de ordine. Astfel, începând de sâmbătă, dispozitivul de păstrare a ordinii în oraş va cuprinde suplimentări de personal, dar şi prezenţa unor trupe de jandarmi. Aceasta acţiune este mai mult decât necesară, având în vedere că se vor crea aglomeraţii şi se doreşte prevenirea şi evitarea oricăror incidente neplăcute, de orice natură, mai ales ca şi azi, şi mâine, spectacolele se vor prelungi destul de târziu în noapte.

      Nu ne rămâne decât să ne întâlnim în centru la tot ce înseamnă Zilele oraşului Ocna Mureş, să lăsăm deoparte cârcoteala, supărările şi neîmplinirile şi să ne bucurăm impreună în acest weekend de tot ce ne pot oferi cei care participă activ la manifestări, dar şi organizatorii.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *