Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

UPDATE: Razie în Ocna Mureş

Publicat

- 408 vizualizări

     alt

       Astăzi 10 august 2012, începând cu ora 6.00 dimineaţa, a avut loc pe teritoriul orasului o razie organizată a Poliţiei oraşului Ocna Mureş în colaborare cu Serviciul de Intervenţie Rapidă Alba. Acţiunea a avut ca scop identificarea unor autori de furturi de metale feroase şi neferoase şi produse agricole.

        În urma acţiunii cei identificaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru audieri, identificări şi amprentări.

     De asemenea acţiunea poliţiştilor a fost extinsă şi la nivelul poliţiei rutiere în zona târgului săptămânal de vineri, în scopul descongestionării circulaţiei auto şi pietonale din zonă.

Comunicatul IPJ Alba

"Acţiune de combatere a infracţiunilor organizată de poliţiştii din Ocna Mureş

În data de 09.08.2012, între orele 0600-1300, Poliţia Oraşului Ocna Mureş, a organizat, pe raza de competenţă, o acţiune ce a avut drept scop combaterea infracţiunilor contra patrimoniului şi prevenirea accidentelor rutiere.
În cadrul acestei acţiuni, poliţiştii au legitimat un număr de 45 de persoane, din care 15 au fost conduse la sediul poliţiei, au aplicat 38 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.350 lei şi au confiscat bunuri în valoare de 500 de lei. Totodată au fost reţinute un permis de conducere şi un certificat de înmatriculare.

Poliţiştii de investigaţii criminale i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea, unui furt în legătură cu care au fost sesizaţi la data de 19.05.2012.
Din cercetări a rezultat că, în data de 18.05.2012, 4 bărbaţi de 18, 25, 27 şi 32 de ani, 3 din Ocna Mureş şi unul din Tăureni, judeţul Mureş, au sustras un segment din suportul de susţinere a conductei de alimentare cu apa potabilă a oraşului Ocna Mureş, pe care l-au predat la un centru de colectare a fierului vechi.
         Valoarea prejudiciului reclamat este de 2.000 lei, acesta nefiind recuperat până în prezent.
Faţă de cei 4 suspecţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

  Aceeaşi poliţişti au reuşit identificarea lui U.L.F., de 22 de ani, D.I.A., de 17 ani şi B.M.G., de 18 ani, toţi din Ocna Mureş, care sunt principalii suspecţi de comiterea, în luna ianuarie 2012 a furtului, pe timp de noapte, a mai multor bunuri electronice (boxe audio, staţii de amplificare) şi mobilier, dintr-un imobil aparţinând unei societăţi comerciale din localitatea Războieni.
     Valoarea prejudiciului reclamat este de 6.000 lei, acesta fiind parţial recuperat.
 Faţă de cei 3 suspecţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
"

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *