Suntem şi pe:

Am primit la redactie

Premii pentru Ansamblul „Tradiţii Uiorene” – copii

Publicat

- 1.559 vizualizări

 

 

diploma traditii uiorene.jpg - 27.61 Kb        În data de 4 august ansamblul „Tradiţii Uiorene” a participat la festivalul-concurs pentru copii „CÂNTEC, JOC ŞI VOIE BUNĂ LA POALELE FELEACULUI” – CLUJ.

        Aşa cum ne-au obişnuit deja, componenţii ansamblului s-au întors şi cu câteva din premiile puse în concurs. Astfel, Camelia Ilea a câştigat Premiul I la solist vocal, Ansamblul „Tradiţii Uiorene” – copii a câştigat premiul II, iar Mihai Chiorean a câştigat Premiul Special la solist instrumentist.

        Reamintim că cei care pregătesc acest ansamblu care ne reprezintă cu succes în diferite concursuri cu specific popular sunt Liliana Stoica – coordonator ansamblu şi Sorin Goga – instructor, care mulţumesc şi pe această cale Primăriei Ocna Mureş pentru sprijinul pe care îl acordă în permanenţă activităţii ansamblului.

        Îi vom revedea pe cei de la „Tradiţii Uiorene” şi la Festivalul interjudeţean de folclor „Tradiţii Uiorene” ediţia a III-a, care se va desfăşura în acelaşi timp cu „Zilele Oraşului Ocna Mureş”, în perioada 18-19 august.

        Felicitări tuturor copiilor care fac parte din Ansamblul „Tradiţii Uiorene”!

diploma traditii uiorene.jpg - 27.61 Kbaltaltaltalt

 

Citește mai departe
Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *