A+ R A-

Sport

Rezultate turneu de fotbal CUPA DEXTER, ediția a II-a

Email

 

 

În cadrul CUPEI DEXTER, ediția a II-a, sâmbătă 10 februarie, începând cu ora 9.00, la Ocna Mureș cei mai tineri jucatori - U 9 (2009 și mai mici) și-au disputat trofeul pus în joc cu mare ardoare.

 

Echipa de minivolei a CS Ocna Mureş a obţinut două victorii în turneul al treilea din seria H a Campionatului Naţional de Volei – Divizia Minivolei, care s-a desfăşurat la Blaj, obţinând calificarea la turneul semifinal.
 

CUPA DEXTER, ediția a II-a

Email

Două generații de copii, 24 de echipe și peste 200 de jucători, vor participa la ediția cu numărul 2 a CUPEI DEXTER, competiție organizată de clubul nostru în weekend-ul 10-11 Februarie 2018, la sala de sport din centrul orașului Ocna Mureș.

ZIUA FAMILIEI SODA - ediția a II-a

Email

 

De la cel mai mic la cel mai mare, am sărbătorit astazi duminică, 21 Ianuarie 2018, ZIUA FAMILIEI SODA - ediția a II-a, la sala de sport din centrul orașului Ocna Mureș!
 

Un copil plecat la stele

Email

Fotbalul din Ocna-Mures a trait o zi de Boboteaza trista in acest an. Vasile Vancea, “Copilul” echipei Soda din anii ’50 –’70, a trecut in lumea dreptilor cu putin timp inainte de aniversarea varstei de 83 de ani. Simplu, infiorator de simplu si de “normal”, mai ales daca ne raportam la scara timpului. Desi suntem in ianuarie, soarele va rasari din nou si maine si in vecii vecilor, va veni zapada si anul acesta iar misterul zilei de maine si minunatia vietii vor sterge lacrimile de pe obrajii celor ce l-au iubit fara a le inchide insa cicatricea beanta deschisa in inimi dar dandu-le in schimb doar promisiunea desarta ca timpul le va transforma durerea in tandrete si in si mai multa iubire. Generatii successive de sportivi din Ocna-Mures se duc din ce in ce mai des la stele lasandu-ne tuturor, celor ce i-am apropiat dar si celor care vin din urma, sentimentul ca au facut parte dintr-un stol pe care nu l-am cunoscut cu adevarat, acela al cocorilor de jertfa. El si toti cei din contingentul lui au facut parte dintr-o generatie sacrificata politic, ce a fost nevoita de destin sa traiasca in zeama construirii socialismului dar care era compusa din oameni ce au stiut sa gaseasca in ei un loc de minima libertate pentru a pastra vie flacara unei pasiuni si a darui celorlalti misterul unui talent artistic. Fotbalul a fost spatiul lor de libertate si modul lor de a se revolta, de a se pasiona si de a transmite o forma imperfecta de expresie artistica.
 

Pagina 1 din 52

Vizitatori online

Avem 69 vizitatori online