Partly cloudy

7°C

A+ R A-

Se deschide primul club & lounge din Ocna Mureş

Email

Afisul evenimentuluiAfisul evenimentului

 

     Vineri, 4 ianuarie 2013 la ora 22:00 are loc deschiderea oficială a primului club & lounge din Ocna Mureş. Localul se află la subsolul Casei de Cultură "Ion Sângerean" şi a fost renovat complet investindu-se foarte mulţi bani după ce ani de-a rândul spaţiul a fost lăsat în paragină. În urmă cu aproape 10 ani în acelaşi loc a funcţionat un bar şi o discotecă.

     Localul în forma sa actuală poate adăposti până la 200 persoane care vor avea parte în fiecare săptămână de evenimente deosebite: private party-uri, prezentări de modă şi multe alte surprize  după cum ne-a declarat propietarul localului. Rezervări se pot face la numărul de telefon: 0743.907.718

 

Comentarii

Avand in vedere non-gloriosul trecut al localului cu pricina (ca sa nu zic intreaga cladire post Ceausescu), cred ca e ultima sclipire de care aveau ocnenii nevoie. Nu stiu cine a scris "articolul", dar e o dezonoare pentru un site pseudo-oficial al urbei, mai ales pentru limbaj. Un local "de fite" pentru un oras uitat de obladuitorii sai. E jenanta vestea. Sper ca celor mai isteti ocneni sa li se (i)lumineze beculetul pe alte frontiere si sa aduca ACASA ceva folositor. Fericiti cei mai tineri cu un nou "Geamuri verzi"

+5 Istetul 04-01-2013 00:16 #3

Citat | Raportează către un administrator

ce ma bucur ca insfarsit o sa inceapa sa arate si orasul nostru frumos.Mai trebuie un cinema si un nou spermarket si o sa fie aproape ca si Campia Turzii spre exemplu.Sunt foarte bucuroasa pentru ca incep sa ma mandresc cu orasul in care copilaresc

0 viorela morar 03-01-2013 23:31 #2

Citat | Raportează către un administrator

tare,,,,asta lipsea....sa vedem cat rezista, mai mult de o luna nu i dau,,,,,cu indulgenta,,,,, ,

+4 andradaaaaaaaaaa 03-01-2013 22:35 #1

Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu

Responsabilitatea pentru continutul comentariilor nu apartine redactiei ocnamuresonline.ro, ci utilizatorilor care le posteaza.
Atenţie:
- Nu vor fi acceptate comentariile care conţin injurii, limbaj indecent, atacuri la persoană, acuzaţii nefondate/neprobate, publicitate/reclamă.
- Persoanele care încalcă regulile, riscă să li se blocheze posibilitatea de a mai posta comentarii!
- Toate comentariile trec prin filtrul moderării.
- Milităm activ pentru un internet curat şi civilizat, aşa că te rugăm să respecţi regulile bunului simţ, ale dialogului civilizat şi drepturile altor persoane.

Codul de securitate Actualizează

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj

Vizitatori online

Avem 205 vizitatori online