Partly cloudy

-3°C

A+ R A-

UPSOM Ocna Mureş în insolvenţă

Email

Upsom Ocna MuresUpsom Ocna MuresTribunalul Alba a admis cererea Romgaz privind insolvenţa combinatului de produse clorosodice UPSOM din Ocna Mureş. Valoarea datoriilor societăţii din judeţul Alba către compania de stat sunt de aproximativ 15 milioane de euro. Cererea Romgaz a fost admisă de Tribunalul Alba în 18 mai 2011, iar pentru 17 iunie a fost stabilit un termen de verificare a procedurii. Solicitarea companiei de stat a fost înregistrată la instanţa de judecată în luna noiembrie 2010.

UPSOM şi-a sistat activitatea în februarie 2010 după ce Romgaz nu a mai livrat gaze naturale din cauza datoriilor. Combinatul a disponibilizat la mijlocul anului trecut 760 din cei 850 de salariaţi.
 

Combinatul este in proprietatea grupului indian GHCL, care deţine 95,67% din actiunile GHCL UPSOM Ocna Mureş. Administrator judiciar provizioriu al procedurii a fost numită Casa de Insolvenţă Transilvania din Cluj Napoca.

Sursa: Adevarul de Seara Alba Iulia

 

Comentarii

je crois qu'il n'y a plus d'avenir à Ocna Mures!

-1 jeanroy 07-06-2011 15:00 #2

Citat | Raportează către un administrator

Si acum ce se intampla? :-*
Nimeni nu mai face nimic ?

+1 lica 07-06-2011 11:34 #1

Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu

Responsabilitatea pentru continutul comentariilor nu apartine redactiei ocnamuresonline.ro, ci utilizatorilor care le posteaza.
Atenţie:
- Nu vor fi acceptate comentariile care conţin injurii, limbaj indecent, atacuri la persoană, acuzaţii nefondate/neprobate, publicitate/reclamă.
- Persoanele care încalcă regulile, riscă să li se blocheze posibilitatea de a mai posta comentarii!
- Toate comentariile trec prin filtrul moderării.
- Milităm activ pentru un internet curat şi civilizat, aşa că te rugăm să respecţi regulile bunului simţ, ale dialogului civilizat şi drepturile altor persoane.

Codul de securitate Actualizează

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj

Vizitatori online

Avem 151 vizitatori online