A+ R A-

Articolele zilei

 

Născută în Ocna Mureş, Mihaela Drăgan (Nemeş) a copilărit în Uioara de Sus, în familia Nemeş, din părinţii Nicolae şi Letiţia, ambii ingineri chimişti, pe vremuri, la Combinatul Chimic din localitate. Primii şase ani de şcoala îi parcurge la Şcoala Germană din Brăteiu, jud. Sibiu, alături de cele două surori, Nicoleta şi Anamaria, şcoala care i-a marcat în mod fericit cariera. Finalizarea gimnaziului are loc în Ocna Mureş, ca şi Liceul de Chimie Industrială, pe care l-a absolvit în 1979-1983.

 

Electrica anunţă întreruperi programate în alimentarea cu energie în judeţul Alba, în perioada 26-29 iunie, din cauza lucrărilor de întreţinere a reţelei.

În funcţie de condiţiile meteo, lucrările ar putea fi reprogramate.

 

 

Anul şcolar 2016-2017 a fost pentru Şcoala Gimnazială "Lucian Blaga" din Ocna Mureş un an plin de rezultate remarcabile iar asta se poate vedea în lista de mai jos, trimisă pe adresa redacţiei. O publicăm cu drag pentru ca o lume întreagă să cunoască pe cei care au muncit pentru aceste rezultate. Felicitări elevilor şi profesorilor!

Elevi calificați la Etapa Națională COMPER-MATEMATICĂ, 29 mai – 7 iunie 2017
Mentor – prof. STOICA CLAUDIA ELENA

  • CIOREAN DIANA-MARIA – clasa a VII-a A
  • BADU IOACHIM-CĂTĂLIN – clasa a VIII-a A
  • CĂSTRASE SERGIU-GABRIEL – clasa a VIII-a A
  • CORCHEȘ ADRIAN - clasa a VIII-a A

Asfaltare în Războieni-Cetate - strada Velența

Email

 

Discutând acum ceva timp, vreo 2-3 ani cu oamenii din Războieni-Cetate, aceștia erau foarte circumspecți la investițiile ce se vor face în localitatea lor. Marea majoritate spuneau că investițiile, asfaltul, apa și canalizarea ar fi numai pentru cei din Ocna Mureș. Aproape că au refuzat să creadă că se va investi și pe la ei pe stradă.

 

Săptămâna trecută orașul Ocna Mureș a avut probleme majore în ceea ce privește distribuția apei potabile.


Motivele sunt clare: contractantul lucrărilor pe unul din tronsoanele de autostradă avea obligația de a realiza, prin contract, și traversările cu magistrala de apă Galda-Aiud-Ocna Mureș. Acesta a subcontractat lucrările de traversare la o obscură firmă din zonă, fără să realizeze faptul că pe o conductă montată în anii '70 ai secolului trecut trebuie să intervină cineva care știe meserie și nu primul care găsește prin curte un aparat de sudură și câțiva electrozi. Rezultatul intervenției amatoriste se știe, nervii locuitorilor orașului Ocna Mureș au fost întinși la maximum.

Pagina 1 din 173

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj
mobilier rustic gradina

Vizitatori online

Avem 57 vizitatori online