A+ R A-

Articolele zilei

 

Vineri, 13 octombrie 2017, a fost înregistrat oficial, la Primăria Ocna Mureş, documentul care oferă autorizare ISU etajului 1 al Clădirii Spitalului Orăşenesc. Corecta şi legala colaborare dintre proiectanţii acestui obiectiv şi ISU a fost în final finalizată cu succes, mai ales pentru locuitorii oraşului Ocna Mureş.

Marșul cărților

Email

 

 

„Cărţile sunt cărăuşii civilizaţiei. Fără cărţi istoria e mută, literatura nu are glas, ştiinţa paralizată, iar gândirea şi meditaţia suspendate.”

Barbara Tuchman

 

 

Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă, 7 octombrie, în jurul orei 19:30, pe Drumul Județean 107F, pe raza localității Lunca Mureșului. O persoană a fost rănită grav și alte două ușor, după un impact între două autovehicule.
 

 
 
În această săptămână au început lucrările de refacere pe strada Rîului. Se înlătură stratul asfaltic, se reface structura de rezistență și apoi se realizează îmbrăcăminte asfaltică nouă. De același „tratament” vor beneficia și străzile Vadului, Șt. O. Iosif, Memorandumului și Mihai Viteazu.
 

        

        

        Pentru a înlătura orice fel de speculații și pentru o corectă informare a locuitorilor orașului Ocna Mureș, vă prezentăm firul evenimentelor de la inchiderea Spitalului Orășenesc Ocna Mureș până în prezent.

Pagina 1 din 178

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj
mobilier rustic gradina

Vizitatori online

Avem 93 vizitatori online