Sunny

-1°C

A+ R A-

Stiri din Ocna Mures

În urma unui parteneriat încheiat în urmă cu trei ani între Așezământul social “Sf. Mucenic Ciprian” Ocna Mureș și Școala Gimnazială “Simion Lazăr” Lunca Mureș, și în acest an cadrele didactice, copiii si parohia ortodoxă din localitate au făcut o frumoasă donație de legume și fructe copiilor ocrotiți în cadrul așezământului social.

Respectând tradiția, intrarea în Postul Mare se face cu mare bucurie. Așa s-au manifestat și copiii de la Așezământul social “Sfântul Mucenic Ciprian” Ocna Mureș împreună cu juniorii Ansamblului “Tradiții Uiorene” a Casei de Cultură "Ion Sângerean" Ocna Mureş conduși de Liana Stoica, printr-un spectacol, prezentând împreună în fața celor dragi o șezătoare populară.

Spectacolul a fost foarte reuşit iar seara s-a încheiat cu o masă unde protagoniştii şi nu numai s-au bucurat de o masă cu gogoși și cozonac.

În vederea efectuării unor lucrări de cuplare a unor noi conducte la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, E.ON Gaz Distribuţie este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale a localităţilor Ocna Mureş, Uioara de Sus, Uioara de Jos, Unirea I, Unirea II, Micoşlaca şi Cisteiu de Mureş, din judeţul Alba, în cursul zilei de joi, 20 noiembrie a.c., începând cu ora 08.00.

Exercițiul democratic de duminică, 16 noiembrie, a demonstrat și pentru comunitatea noastră că drepturile pe care le avem pot și trebuie să fie folosite.

          Votul exprimat duminică a reprezentat pentru toți cei care s-au prezentat la urne exprimarea propriei voințe, a crezului politic pe care fiecare îl are, a fost un vot pentru democrație.

          Dincolo de rezultat, nu pot să nu remarc prezența foarte mare a cetățenilor orașului la secțiile de votare, semn că marea noastră majoritate a înțeles cum funcționează o societate democratică, în care votul reprezintă cea mai puternică armă pe care o are societatea civilă în definirea clasei politice, în alegerea celor care ne vor reprezenta în următorii ani.

Sâmbătă, 15 iunie şi duminică 16 noiembrie s-a desfăşurat la Blaj, a VI-a ediţie a turneului de volei “Cupa Municipiului Blaj", turneu organizat de Primăria Municipiului Blaj.
Au participat echipele: Old Boys Blaj , Old Boys Alba Iulia, Old Boys Magister Abrud, Old Boys Boema Turda şi Old Boys Ocna Mureş.  

Pagina 1 din 71

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj
*Traseul Ocna Mures - Lunca Mures si retur cuprinde si traseele: Ocna Mures - Unirea Halta si retur si Ocna Mures - Razboieni si retur.

Vizitatori online

Avem 110 vizitatori online

Autentificare

Inregistrare