Fair

16°C

A+ R A-

Stiri din Ocna Mures

 

Pe 22-23 august 2015 la Ocna Mureş, se vor serba Zilele Oraşului cu mult fast după cum anunţă şi programul din aceste zile. Ocnamureşenii se vor delecta cu două seri pline de muzică şi voie bună.  Printre invitaţii de seamă se numără  Andreea Bănică şi formaţiile Compact Akcent şi Maxim ! Vor concerta de asemenea formaţii şi interpreţi din Ocna Mureş printre care Trupa Good Day, RIME-ZIC, MI-HAI

Domnul profesor  Alexandru Vigh va lansa prima carte destinată fotbalului ocnamureșan sâmbătă, 8 august 2015, cu ocazia “Meciului Generațiilor”.
Un mare iubitor al sportului și în particular al fotbalului, domnul profesor Vigh (pentru prietenii apropiaâi – CORI) ne-a declarat:
“Această carte este dedicată în amintirea celui căruia îi datorez această pasiune a fotbalului, tatălui meu, Vigh Carol Alexandru (Cori), cel care m-a dus pentru prima dată la meciurile formaţiei Soda Ocna Mureş, un mare suporter al formaţiei locale şi al naţionalei României. Cartea se doreşte a fi povestea legendelor fotbalistice din Ocna Mureş  care deschid inima şi reaprind spiritul iubitorilor de fotbal. Deschideţi şi citiţi această carte! Veţi afla lucruri surprinzătoare!”
Mulțumiri editurii COLORAMA și în special doamnei Voichița Abrudan, care ne-a sprijinit în publicarea acestei cărți!  

Ana Marcu (1916-1994)

– in memoriam –

                În 2 iulie 2015, Mama mea şi a celor trei fraţi – Nuşi, Emil, Nicuşor – ar fi împlinit 99 de ani. Zece nepoţi şi o mulţime de strănepoţi ar trebui şi ei se trimită prin puterea gândului, acolo sus, o îmbrăţişare caldă.

                Orfană de ambii părinţi de la 8 ani, Ana a crescut printre străini, purtând cu sine un sac plin de suspine şi de lacrimi. Iată de ce, după căsătoria cu Emil Marcu (1936), unul din cele mai preţioase lucruri pentru ea a fost familia. Nici un efort nu a precupeţit să ţină familia unită iar unul din mijloacele folosite a fost comunicarea prin scrisori deoarece noi, copiii, locuiam în alte oraşe. Mama a păstrat cu grijă scrisorile noastre şi ne răspundea rezervând cât un mic spaţiu pentru tata, care ne dădea veşti despre albine şi mersul vremii.

 

CS Ocna Mureş în parteneriat cu Primăria Oraşului Ocna Mureş vă invită, sâmbătă, 8 august 2015, începând cu ora 17.00 la Stadionul SODA să luaţi parte la “MECIUL GENERAŢIILOR”.

Pentru a evita furturile din locuinţe, Poliţia Ocna Mureş vă recomandă:

  • Nu oferiţi persoanelor necunoscute, informaţii despre bunurile pe care le deţineţi sau despre vecini, nici măcar celor care susţin că reprezintă unele instituţii (compania de gaz, electricitate, firme de deratizare sau dezinsecţie, firme de curierat, firme/societăţi comerciale care oferă diferite servicii). Dacă vizitatorul pretinde că este reprezentatul unei autorităţi sau companii, întotdeauna solicitaţi şi verificaţi cu atenţie cartea de identitate sau legitimaţia de serviciu. Verificaţi dacă persoana din fotografie este aceeaşi cu cea pe care o aveţi în faţă.
  • Când părăsiţi locuinţa, chiar şi pentru scurt timp, închideţi toate ferestrele şi uşa de la balcon, mai ales dacă locuiţi la parter sau la etajele inferioare, unde este posibil accesul prin escaladare.
  • Dacă aveţi posibilitatea, montaţi pe uşa de acces două încuietori, având sisteme de chei diferite sau sistem de supraveghere video.
  • Nu postaţi pe site-urile de socializare adresa dumneavoastră sau imagini din care să reiasă că aveţi în casă obiecte de valoare.

Pagina 1 din 76

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj
*Traseul Ocna Mures - Lunca Mures si retur cuprinde si traseele: Ocna Mures - Unirea Halta si retur si Ocna Mures - Razboieni si retur.

ocna mures online QRCiteşte ştirile de pe Ocna Mureş Online direct pe telefonul tău!
Descarcă aplicaţia de pe Google Play sau scanează QR.

Vizitatori online

Avem 49 vizitatori online

Autentificare

Inregistrare