Mai mult noros

4°C

A+ R A-

Stiri din Ocna Mures

Respectând tradiția, intrarea în Postul Mare se face cu mare bucurie. Așa s-au manifestat și copiii de la Așezământul social “Sfântul Mucenic Ciprian” Ocna Mureș împreună cu juniorii Ansamblului “Tradiții Uiorene” a Casei de Cultură "Ion Sângerean" Ocna Mureş conduși de Liana Stoica, printr-un spectacol, prezentând împreună în fața celor dragi o șezătoare populară.

Spectacolul a fost foarte reuşit iar seara s-a încheiat cu o masă unde protagoniştii şi nu numai s-au bucurat de o masă cu gogoși și cozonac.

În vederea efectuării unor lucrări de cuplare a unor noi conducte la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, E.ON Gaz Distribuţie este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale a localităţilor Ocna Mureş, Uioara de Sus, Uioara de Jos, Unirea I, Unirea II, Micoşlaca şi Cisteiu de Mureş, din judeţul Alba, în cursul zilei de joi, 20 noiembrie a.c., începând cu ora 08.00.

Exercițiul democratic de duminică, 16 noiembrie, a demonstrat și pentru comunitatea noastră că drepturile pe care le avem pot și trebuie să fie folosite.

          Votul exprimat duminică a reprezentat pentru toți cei care s-au prezentat la urne exprimarea propriei voințe, a crezului politic pe care fiecare îl are, a fost un vot pentru democrație.

          Dincolo de rezultat, nu pot să nu remarc prezența foarte mare a cetățenilor orașului la secțiile de votare, semn că marea noastră majoritate a înțeles cum funcționează o societate democratică, în care votul reprezintă cea mai puternică armă pe care o are societatea civilă în definirea clasei politice, în alegerea celor care ne vor reprezenta în următorii ani.

Sâmbătă, 15 iunie şi duminică 16 noiembrie s-a desfăşurat la Blaj, a VI-a ediţie a turneului de volei “Cupa Municipiului Blaj", turneu organizat de Primăria Municipiului Blaj.
Au participat echipele: Old Boys Blaj , Old Boys Alba Iulia, Old Boys Magister Abrud, Old Boys Boema Turda şi Old Boys Ocna Mureş.  

Alegerile prezidenţiale din 16 noiembrie 2014 vor rămâne în istorie, mobilizarea impresionantă a românilor a dat peste cap planurile politice ale unui partid care a reuşit în ultimul timp să pună încet încet stăpânire pe ţară. Românii au înţeles că nu pot să rămână nepăsători în ceea ce priveşte viitorul lor şi au ieşit să voteze în număr foarte mare.

Pagina 1 din 71

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj
*Traseul Ocna Mures - Lunca Mures si retur cuprinde si traseele: Ocna Mures - Unirea Halta si retur si Ocna Mures - Razboieni si retur.

Vizitatori online

Avem 38 vizitatori online

Autentificare

Inregistrare