A+ R A-

Stiri din Ocna Mures

ArhivaArhiva

 

Oraşul Ocna Mureş va primi în curând o finanțare de peste 11 milioane de lei de la Ministerul Dezvoltării prin Programul Național de Dezvoltare Locală, etapa a doua (2017-2020), pentru modernizări de străzi. Finanțarea a fost obținută în urma proiectelor depuse de Primărie pentru evaluare în cadrul PNDL II.

Ansamblul Folcloric "Tradiţii Uiorene" al Casei de Cultură din Ocna Mureş a participat, în data de 15 Iulie 2017, la Festivalul  Naţional de Folclor "SOMEŞUL ÎN CÂNT ŞI JOC" ,ediţia a III-a, din localitatea Mintiu Gherlii, judeţul Cluj.

Dansatorii de la Ocna Mureş au intrat în concurs la categoria +16 ani cu 9 perechi de dansatori, majoritatea dintre ei fraţi şi au prezentat juriului şi publicului prezent în sală un colaj de jocuri de pe Valea Mureşului.
 

 

Între 6-11 august, la Ocna Mureş şi Aiud se va desfăşura Festivalul Internaţional de Folclor  unde vor participa ansambluri populare din zece ţări prilej cu care localnicii  vor putea vedea costume populare tradiţionale şi obiceiuri din ţări precum Mexic, Costa Rica,Paraguay, Israel, Indonezia sau Serbia.

Festivalul Internaţional de Folclor va începe din 6 august la Ocna Mureş şi va continua în perioada 9-11 august la Aiud.

Primăria oraşului Ocna Mureş şi Casa de Cultură "Ion Sângereanu" Ocna Mureş vă învită luni, 17 iulie, începând cu ora 17.00 la vernisajul  expoziţiei de pictură a artiştilor plastici IOAN VICTOR şi EUGENIA CACOVEAN, membrii ai Asociaţiei Artiştilor Plastici Mureş.

 

Grupul de Acțiune Locală ”PE MUREȘ ȘI PE TÂRNAVE” anunță public lansarea primei sesiunii de cerere de proiecte pentru măsura 19.1/ 6B Incluziune socială şi îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a minorităţilor şi grupurilor vulnerabile.
DATA LANSĂRII APELULUI DE SELECȚIE: 12 IULIE 2017

Pagina 1 din 93

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj
mobilier rustic gradina

Vizitatori online

Avem 49 vizitatori online