Fog

17°C

A+ R A-

Stiri din Ocna Mures

Duminică, 30 august sunteţi aştepaţi la o seară extraordinară alături de trupa NOT AN IDOL, care de la ora 18:00 vor concerta în noua clădire a Bisericii Maranata din Ocna Mureş, pe strada Cloșca, nr.2.

 

 

Ca în fiecare vară, pe durata vacanței elevilor se execută cele mai multe lucrări de reparație și întreținere a unităților școlare din oraș. De acestea depind în mare măsură condițiile pe care le vor avea copiii noștri în noul an școlar și pe bună dreptate acum se vede unde omul sfințește locul.

Urmând tradiţia anului trecut şi în această vară aşteptăm oaspeţi dragi din Polonia! Fetele de la echipa Uks San Lesko vor ajunge în seara zilei de 19 august 2015 în Ocna Mureş şi vor petrece cinci zile în orăşelul nostru.

În ziua de 10 august 2015 au început lucrările de reabilitare a carosabilului de pe strada Ștefan Augustin.
Lucrările de apă canal au fost terminate, astfel încât acum refacerea integrală a părții carosabile pe această stradă este posibilă, fără ca mai târziu să fie supusă unor noi lucrări care să afecteze drumul. Pe această stradă este necesară refacerea integrală întrucât carosabilul a fost afectat în cea mai mare parte a sa de lucrările de apă canal și de asemenea drumul nu prezintă straturile de rezistență și stabilitate.

Coperta cărţii

Pe 15 august 2015 locuitorii satelor aparţinând comunei Hopârta (Vama Seacă şi Şpălnaca) vor îmbrăca straie de sărbătoare din două motive: pentru o sărbătoare creştinească, Adormirea Maicii Domnului dar şi pentru o reuniune, o reîntâlnire a fiilor satelor, un eveniment aflat la prima ediţie care se vrea să devină o tradiţie în zonă şi care este iniţiată si suţinută de oameni cu suflet mare.

Pagina 1 din 76

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj
*Traseul Ocna Mures - Lunca Mures si retur cuprinde si traseele: Ocna Mures - Unirea Halta si retur si Ocna Mures - Razboieni si retur.

ocna mures online QRCiteşte ştirile de pe Ocna Mureş Online direct pe telefonul tău!
Descarcă aplicaţia de pe Google Play sau scanează QR.

Vizitatori online

Avem 58 vizitatori online

Autentificare

Inregistrare