Cloudy

7°C

A+ R A-

Stiri din Ocna Mures

Sâmbătă, 25 octombrie 2014 s-a desfăşurat la Caransebeş cea de-a IV-a ediţie a Festivalulul internaţional pentru copii şi tineret ,,GUGULAN CU CAR CU MERE". La festival au participat peste 500 de preşcolari, elevi din ciclul gimnazial şi liceeni din 10 judeţe dar şi din Serbia.
Ansamblul ,,Tradiţii uiorene'' din Ocna Mureş a fost prezent la acest eveniment şi a obţinut următoarele rezultate:

Duminică, 26 octombrie 2014 ora 14.00 a avut loc în Ocna Mureș deschiderea oficială a parcului de joacă pentru copii și inaugurarea terenului de sport cu suprafață sintetică.

25-26 octombrie a fost un weekend foarte bun pentru sportul din oraşul nostru.
Echipa de minivolei fete a clubului CS Ocna Mureş (antrenor prof. Stelian Grozav), debutantă în Campionatul Naţional de Volei,  a câştigat două dintre cele 3 meciuri disputate la turneul de la Câmpia Turzii: 3-2 cu CSM Câmpia Turzii, 3-1 cu CSS Blaj şi 1-3 cu CSS Turda
Echipa de minivolei băieţi a clubului Kefalonia Ocna Mureş (antrenor prof. Lucian Victoratos) a câştigat cele 2 meciuri disputate în turneul de la Ocna Mureş: 3-0 cu CSS Zalău şi 3-1 cu Lapi Dej

La 20 septembrie a.c. a avut loc la Scoala Generala din Ocna Mures revederea primei promotii a Liceului Mixt Roman. O promotie deosebita din multe puncte de vedere. In primul rand ca a fost prima promotie a liceului nou infiintat din orasul de pe malul Muresului, in acea vreme infloritor, prin existenta a unor obiective industriale de mare importanta pentru economia unei tari in plin proces de modernizare: uzinele de produse sodice, mina de sare, fabrica de tutun, care insemnau locuri de munca pentru o buna parte din locuitorii urbei. In al doile rand, prin calitatea absolventilor, a dat o serie de nume ale caror realizari s-au adaugat pe lista celor care au facut cinste orasului.

Osz Eduard , elev al Liceului Teoretic ,,Petru Maior”  din Ocna Mureş a devenit CAMPION MONDIAL LA KARATE ( kumite individual mini-cadets13-14 ani) după nenumărate rezultate obţinute atât în ţară, cât şi în străinătate. El este exemplul viu al îmbinării armonioase între şcoală şi artele marţiale care se bazează pe un set de valori morale şi fizice.

Osz Eduard - primul din dreaptaOsz Eduard - primul din dreaptaConsideraţia tuturor profesorilor şi colegilor se îndreaptă asupra lui, întrucât a făcut ca imnul României să se facă auzit peste hotare , tocmai în Polonia , vorbindu-se cu respect de ţara noastră.

Pagina 1 din 70

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj
*Traseul Ocna Mures - Lunca Mures si retur cuprinde si traseele: Ocna Mures - Unirea Halta si retur si Ocna Mures - Razboieni si retur.

Vizitatori online

Avem 51 vizitatori online

Autentificare

Inregistrare