Cloudy

7°C

A+ R A-

Stiri din Ocna Mures

Copertile cartilorCopertile cartilor

Joi, 8 octombrie 2015, elevii din Clubul “Prietenii Bibliotecii”, de la Liceul Tehnologic Ocna Mureş, s-au bucurat de un cald dialog despre suflet-carte-poezie împreună cu poetele Anda Comşa-Chiş şi Casandra Ioan.

Anda Comşa-Chiş, profesoară de matematică, a debutat în poezie cu volumul Un zâmbet mi se agaţă de buze, iar de curând şi-a lansat cel de-al doilea volum de versuri - Cealaltă parte a oraşului.

 

Duminică, 11 octombrie, în prima etapă a Campionatului Naţional de Volei Femini, Divizia Cadete, echipa noastră a pierdut meciul disputat în compania echipei CSS Blaj. Scor final CS Ocna Mureş - CSS Blaj 1-3 (25-22; 15-25; 12-25; 16-25).

 

"VINO ŞI TU SĂ ALERGĂM ÎMPREUNĂ !” a sunat  din nou anunţul acestui cros; şi sâmbătă dimineţă, pe o vreme foarte propice alergării,zeci de copii, împreună cu părinţii şi dascălii lor, s-au adunat din nou ca şi la precedentele ediţii, în centrul oraşului.

Din păcate, după o serie de rezultate foarte bune, echipa noastră a trebuit să se recunoască învinsă astăzi, 10 octombrie în faţa echipei din Teiuş. Scor final CS SODA Ocna Mureş - Rapid CFR Teiuş 0-2 (0-0)

Anul 2015 a fost începutul unei reabilitări masive a drumurilor din oraș, mai ales că lucrările de apă-canal începute în 2012 și care au afectat majoritatea străzilor din oraș au fost terminate.     

Pagina 1 din 78

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj
securitate si sanatate in munca
*Traseul Ocna Mures - Lunca Mures si retur cuprinde si traseele: Ocna Mures - Unirea Halta si retur si Ocna Mures - Razboieni si retur.

Vizitatori online

Avem 89 vizitatori online

Autentificare

Inregistrare