Light rain

6°C

A+ R A-

Stiri din Ocna Mures

SC IPEC SA ALBA IULIA recrutează pentru producția de porțelan:

    - muncitori calificați sau necalificați;
    - ingineri;
    - economiști.

 

Afisul evenimentuluiAfisul evenimentului
 

Teatrul municipal "Aurel Manea" Turda vă invită în data de 6 februarie, ora 18.00 la piesa de teatru intitulată " Aniversarea" după o idee de Mihail Zadornov. În distribuţie: Gabriel Popescu, Bianca Pintea, Alexandra Duşa. Regia şi scenografia: Gelu Badea.

Referitor la întreruperile de alimentare cu apă potabilă a orașului Ocna Mureș, Primăria orașului face următoarele precizări.

         "Apa potabilă în oraș este asigurată de conducta care leagă Ocna Mureș de Galda. Această legătură are o vechime de peste 40 de ani și a fost proiectată și realizată la parametrii existenți în acea perioadă.

După ce ocnamureşenii au stat aproape două zile fără apă iată ca şi Electrica le face o "surpriză": lucrări de mentenanţă a reţelei, drept urmare vor rămâne ore bune fără curent în contextul în care cei mai mulţi au centrale termice şi suntem în plină iarnă cu temperaturi destul de scăzute.

SC CTTA APA SA, Sucursala Ocna Mureș, a anunţat astăzi că  s-a remediat avaria iar furnizarea apei va fi reluată în cursul după-amiezii.

Societatea noastra își cere scuze față de consumatorii afectați de această avarie şi îi sfătuim să utilizeze apa doar la uz casnic pentru o perioadă deoarece turbiditatea va fi crescută în urma reparaţiilor efectuate.

Precup Aurel
Director Sucursala CTTA APA SA Ocna Mureș

Pagina 1 din 72

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj
*Traseul Ocna Mures - Lunca Mures si retur cuprinde si traseele: Ocna Mures - Unirea Halta si retur si Ocna Mures - Razboieni si retur.

Vizitatori online

Avem 68 vizitatori online

Autentificare

Inregistrare