Partly cloudy

15°C

A+ R A-

Stiri din Ocna Mures

Ajuns la a VI-a ediţie, Turneul Generaţiilor organizat la Alba Iulia, în sala de sport a Şcolii Generale "Vasile Goldis" , a reunit echipele din Târgovişte, Blaj, Turda, Ocna Mureş şi Alba Iulia. Pe durata a două zile, fiecare echipă a jucat cu toate celelalte, clasamentul final alcătuit  prin cumularea punctelor obţinute în fiecare confruntare.

Desfăşurat la Fălticeni începând de vineri, 15 mai şi până duminică, 17 mai, TURNEUL FINAL  AL CAMPIONATULUI NAŢIONAL DE VOLEI, DIVIZIA MINIVOLEI  a reunit la start 8 echipe care au fost împărţite în două serii:

Concursul Naţional “Laudă seminţelor, celor de faţă şi-n veci tuturor!” ce se  desfăşoară în cadrul manifestărilor Festivalului Internaţional “Lucian Blaga”, face parte dintr-un amplu proiect educativ propus de Casa Corpului Didactic Alba, Inspectoratul Şcolar  Judeţean Alba şi Centrul Cultural “Lucian Blaga” Sebeş.

Ne bucurăm că am reuşit să continuăm un proiect ambiţios demarat în urmă cu câţiva ani. Este vorba de proiectul  “Hoinărind prin ţara copilăriei”–concurs de interpretare muzicală,  secţiunea de primăvară, dedicată cântecelor pentru copii. Ajunşi la a III-a ediţie  şi găzduiţi cu generozitate de Casa de cultură „Ion Sângerean” din Ocna Mureş  am reuşit să stârnim aplauze şi să luminăm chipurile spectatorilor veniţi special să ne urmărească.

Echipa de minivolei baieti, KEFALONIA Ocna Mures, antrenata de domnul profesor Lucian VICTORATOS, va participa incepand de vineri, 15 mai si pana duminica 17 mai, la TURNEUL FINAL, AL CAMPIONATULUI NATIONAL DE VOLEI, DIVIZIA MINIVOLEI, turneu, care se va desfasura in orasul Falticeni. Aceasta este cea de a 2 participare consecutiva, a echipei noastra la turneul final, dar spre deosebire de anul trecut, anul acesta avem sanse reale la o medalie. Cele 8 echipe au fost deja impartite in 2 serii a cate 4 echipe, urmand ca dupa disputarea meciurilor din serii, echipele clasate pe primele 2 locuri in cele 2 serii, sa joace in semifinale, iar castigatoarele din semifinale se vor “bate” duminica pentru titlul de CAMPION NATIONAL.

Pagina 1 din 75

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj
*Traseul Ocna Mures - Lunca Mures si retur cuprinde si traseele: Ocna Mures - Unirea Halta si retur si Ocna Mures - Razboieni si retur.

Vizitatori online

Avem 50 vizitatori online

Autentificare

Inregistrare