Fair

7°C

A+ R A-

Stiri din Ocna Mures

PDL ocupă prima poziţie pe buletinele de vot pentru alegerile europarlamentare, iar poziţia a doua este a PMP, urmat de UDMR, PSD-UNPR-PC şi PNL, potrivit tragerii la sorţi făcute, joi, de către preşedintele BEC, Florentin Sorin Drăguţ, pentru stabilirea ordinii formaţiunilor.

Dacă în urmă cu două săptămâni a reuşit să caştige titlul de CAMPION NAŢIONAL  la MINIVOLEI FETE, azi dimineaţă, 16 aprilie 2014, Adrian Radu (BAGHEERA) a reuşit să câştige un nou titlu de CAMPION NAŢIONAL!

La turneul final al Diviziei de Speranţe, disputat în Bucureşti, echipa antrenată de Bagheera, a învins în finală, după un meci dramatic, echipa CSS 5 Bucureşti cu scorul de 3-2.

Domnul Neamțu G., pensionar din Ocna Mureș se afla ieri, 15 aprilie 2014 împreună cu soția la un supermarket din municipiul Aiud moment în care a găsit într-un cărucior de cumpărături o borsetă neagră.

"Când am vrut să intru cu soția în supermarket , am vrut să iau un cărucior de cumpărături când ce să vezi, am găsit în cărucior o borsetă destul de burdușită. Am dus imediat borseta la fetele de la case. Nu am deschis-o să văd ce e în ea. Paznicul care se afla în zonă a pus borseta pe un raft lângă o casă de marcat. Mi-am continuat cumpărăturile iar după aproximativ 10 minute am auzit un domn strigând <Cine mi-a găsit borseta?> Paznicul supermarkeului a arăta domnului spre mine. Cel care îşi uitase borseta în căruciorul de cumpărături a venit direct la mine, mi-a strâns mâna, mi-a mulțumit a pus 100 lei în cărucior și a plecat..."

Dacă au fost mulți bani în acea borsetă sau acte importante sau doar cățiva lei și poate un buletin nu vom ști niciodată.

Poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Ocna Mureş, aflaţi, sâmbătă, 12 aprilie a.c., în exercitarea sarcinilor de serviciu, pe strada Lungă din  Ocna Mureş, l-au depistat pe Ioan S., de 26 ani, din Ocna Mureş, în timp ce conducea, un autoturism, iar în urma verificărilor s-a constatat că autoturismul condus de bărbat nu este înmatriculat, iar plăcuţele cu numerele de înmatriculare sunt false.

Sâmbătă,  12.04.2014 a avut loc la Alba Iulia şedinţa Partidului Mişcarea Populară pentru a-şi prezenta candidatura la alegerile europarlamentare care vor avea loc în data de 25 mai a.c., dar şi pentru a promova segmentul de dreapta, la alegerile prezidenţiale.

Pagina 1 din 63

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj

ocna mures online QRCiteşte ştirile de pe Ocna Mureş Online direct pe telefonul tău!
Descarcă aplicaţia de pe Google Play sau scanează QR.

Vizitatori online

Avem 286 vizitatori online

Autentificare

Inregistrare