Light rain

6°C

A+ R A-

Stiri din Ocna Mures

Foto Mago IosifFoto Mago Iosif

Maidanezii, sau câinii fără stăpân de pe străzi, au ajuns o prezență constantă și îngrijorătoare în destule locuri din oraşul Ocna Mureş. Noaptea lătratul lor creează disconfort în special locatarilor din blocurile aflate în centrul oraşului, peste zi pur şi simplu dai cu maşina peste ei, sunt mereu în preajma tomberoanelor de gunoi pe care le  răvăşesc şi nu puţine au fost cazurile în care au atacat şi chiar au muşcat oameni.

22 decembrie 2010 a fost pentru orașul Ocna Mureș o zi care ne-a reamintit că galeriile din vechea exploatare de sare reprezintă un pericol constant și de multe ori cu urmări din cele mai dramatice.

             Prăbușirea magazinului PLUS a fost o catastrofă care din fericire nu a avut victime, dar distrugerile materiale au fost mari, afectând și o serie de clădiri din apropierea hipermarketului.

Sâmbătă şi duminică, 28 Februarie - 1 Martie, va fi un nou weekend plin de volei în Ocna Mureş: două dintre echipele de volei ocnamureşene angrenate în Campionatul Naţional de Volei, vor juca acasă la Ocna Mureş, în faţa propriilor suporteri.
Echipa de minivolei fete CS Ocna Mureş, antrenată de dl. prof. Stelian Grozav, va juca turneul cu numărul 4 şi va întâlni formaţiile: CSM Câmpia Turzii - sâmbătă de la ora 10.00, urmând ca tot sâmbătă, de la ora 18.00, să joace cu CSS Blaj iar duminică, în derbyul grupei de la ora 10.00 va întâlni formaţia CSS Turda.

Biblioteca  Liceului Tehnologic Ocna Mureş vă invită joi, 19 februarie 2015, la ora 12, în Sala de lectură a şcolii, pentru a vă bucura de un moment cultural inedit: o “întâlnire de suflet” cu dl. Dorel LAZǍR – fotograf, jurnalist, epigramist. Vor prezenta dl. prof. Horea Herţeg si profesori ai Liceului Tehnologic Ocna Mureş.

 

 

Desfăşurată la Bistriţa, cea  de-a V-a ediţie a Cupei "Fair Play" a reunit sâmbătă, 14 februarie 2015 la Bistriţa, 6 echipe de volei old boys: Avântul Spermezeu, Dinamo 6 Bistriţa, Old Boy Bistriţa II, Old Boys Braniştea, Old Boys Reghin şi Old Boys Ocna Mureş.
În urma rezultatelor înregistrate, echipa noastră s-a clasat în final pe locul  III. Locul I a fost câştigat de echipa gazdă, Dinamo 6 Bistriţa, care în finală a câştigat cu 2-1 meciul cu formaţia Avântul Spermezeu.

Pagina 1 din 73

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj
*Traseul Ocna Mures - Lunca Mures si retur cuprinde si traseele: Ocna Mures - Unirea Halta si retur si Ocna Mures - Razboieni si retur.

Vizitatori online

Avem 57 vizitatori online

Autentificare

Inregistrare