Mai mult noros

13°C

A+ R A-

Stiri din Ocna Mures

Silvan Stâncel, în colaborare cu trupa Good Day aduc în faţa publicului un proiect inedit, în care diferite stiluri muzicale se îmbină într-o manieră originală.
Cu o bogată activitate artistică şi concertistică, atât în ţară, cât şi în străinătate, Silvan Stâncel semnează repertoriul acestui proiect, fiind totodată interpret şi chitarist.

Consiliul Judeţean Alba, Primăria şi Consiliul Ocna Mureş, Centrul de Cultură  "Augustin Bena" împreună cu Casa de Cultură "Ion Sângerean" Ocna Mureş anunţă organizarea, pe data de 9 noiembrie 2014 de la ora 15:00 a concursului de interpretare a cântecului popular "Mureş pe Marginea Ta", concurs ajuns la cea de-a XXVII-a ediţie.

Sâmbătă, 18 octombrie, de la ora  16.00, pe Stadionul SODA, echipa de fotbal a Clubului Sportiv Ocna Mureş va întâlni în cadrul etapei cu numărul 9 a Campionatului Judeţean de Fotbal Alba, liga a IV-a, echipa ACS Şurianu 1945 Sebeş; în deschidere, de la ora 14.00 se va desfăşura meciul echipelor de juniori.

Invitată în Polonia, de către echipa UKS San Lesko, sâmbătă 11 octombrie,  echipa noastră Old Boys Ocna Mureş, a participat la un turneu internaţional de volei pentru veterani.
Au participat patru echipe: UKS San Lesko (Polonia), Nyíregyháza (Ungaria), UKS San Lesko II (Polonia) , Old Boys Ocna Mureş
 

Foto: facebook.comFoto: facebook.com

Caravana "Românii au talent" a ajuns şi la Cluj Napoca. Cu mic cu mare, talentaţii din Ardeal au venit cu sutele să convingă juriul că merită să participe la show-ul de succes de la PRO TV.

Pagina 1 din 70

S.C. ANCA LIDER S.R.L, Ocna Mureş

execută lucrări de construcţii civile şi industriale (case la roşu sau la cheie, placări poliestern, amenajări şi finisaje interioare etc.)

Tel. 0745-623.381

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj
*Traseul Ocna Mures - Lunca Mures si retur cuprinde si traseele: Ocna Mures - Unirea Halta si retur si Ocna Mures - Razboieni si retur.

Vizitatori online

Avem 63 vizitatori online

Autentificare

Inregistrare