A+ R A-

Stiri din Ocna Mures

In Saptamana Mare, 4 frati necajiti din Fărău isi spun povestea trista in fata celor dispusi sa faca o fapta buna si sa ii ajute. Copiii si-au pierdut ambii parinti.

 

 

Grupul Rewe este prezent în România prin lanţurile de magazine Penny Market XXL şi Penny Market. După ce, de curând, cei de la Rewe au vândut reţeaua de magazine Billa unui alt retailer important de pe piaţa din Romania ei s-au concentrat pe deschiderea mai multor magazine Penny Market în cât mai multe oraşe din România.

Un alt Ocna Mureş

Email

 

Era o vreme când noi, cei ce ne-am petrecut copilăria prin anii '80 ne jucam pe dealul Banţa sau ne scăldam toată ziua în râul Mureş. Ajungeam seara acasă rupţi de oboseală dar roşii în obraji.  Profitam zi de zi de ceea ce nu multe oraşe puteau să ofere, natura în toată splendoarea ei: râu, dealuri, păduri şi mult, mult aer curat.

 

Sâmbătă, 30 Aprilie 2016 de la ora 11:00, Clubul "Viatză 9" organizează cea mai distractivă vânătoare de ouă de ciocolată! Peste 300 de ouă de ciocolată așteaptă să fie găsite de copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani în Parcul Oraşului Ocna Mureş (lângă Hotel Europa)

 

Complexul Sportiv „Tel George Junior” din Ploiești a fost gazda unei sărbători a voleiului masculin, la finalul săptămânii trecute. Patru formații de veterani au evoluat la prima ediție a Cupei „Tricolorul”, turneu internațional organizat de clubul ploieștean Tricolorul LMV Ploieşti

Alături de echipa gazda,  Tricolorul LMV, s-au mai aflat echipele Old Boys Ocna Mureș, Volei Carpați Bacău și USMF „Nicolae Testemiteanu” Chișinău (Republica Moldova).

Pagina 1 din 83

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj

Imaginea zilei

Vizitatori online

Avem 45 vizitatori online