A+ R A-

Stiri din Ocna Mures

 

De la 1 februarie nu vor mai fi nevoiți să achităm taxa de 10 lei pentru a obține certificatul de cazier judiciar. Măsura, valabilă atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice, face parte din prevederile Legii 1/2017, care elimină în total 102 taxe și tarife.

Publicată în Monitorul Oficial la începutul lunii ianuarie, legea va produce efecte începând cu data de 1 februarie.

Iată şi comunicatul IPJ Alba:

Începând cu 1 februarie 2017, se elimină taxa de 10 lei pentru eliberarea certificatului de cazier judiciar. Prevederea este valabilă atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice.

Prin  Legea  nr. 1/2017 din 6 ianuarie 2017 privind eliminarea unor taxe şi tarife, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, ce va intra în vigoare la data de 1 februarie 2017, a fost abrogată prevederea referitoare la încasarea taxei în cuantum de 10 lei, necesară pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar persoanelor fizice şi juridice.

 

Cu ocnamureșanul Florian Bartha, titular incontestabil, evidenţiat în toate cele trei meciuri disputate, Echipa Naţională de Volei Cadeţi, s-a calificat la Turneul Final al Campionatului European U 19.

Ziua Familiei Soda

Email

 

Dragostea pentru fotbal nu are vârstă! Iar Clubul Sportiv Soda Ocna Mureş este aici, din nou, pentru toţi cei care doresc să se bucure de o zi fotbalistică specială: o zi dedicată jocului de fotbal. Se vor desfăşura meciuri, pe categorii de vârstă, între jucători ale echipelor de juniori şi de seniori înscrise în campionat, dar şi de old boys (foşti jucători) împreună cu invitaţi speciali. Sunt chemaţi jucătorii pe teren, iar în tribune sunt invitaţi toti susţinătorii echipei noastre dragi.
 

 

Pe 26 decembrie 2016 ne-am intalnit, pentru al 8 lea an conscutiv.  la sala de sport a Liceului Teoretic "Petru Maior", pentru meciul de Crăciun fosti si actuali jucatori de volei impreuna cu suporterii nostril, nelipsiti de la aceste intalniri. Si de aceasta data ne-am adunat intr-un numar mare, mai mult de 70 de persoane, jucători şi spectatori,. Respectand traditia ultimilor ani,  meciul a fost unul foarte animat şi plin de faze spectaculoase. Rezultatul ca de obicei nu a contat, buna dispozţie şi glumele din timpul seturilor jucate făcând ca cei  prezenţi în sală sa nu regrete timpul petrecut acolo.
 

 

"Nevoia de a scrie vorbe nu este una dintre nevoile fundamentale ale omului, mai ales într-o lume a evenimentelor « în direct », a telerealitatii, a pitipoancelor sau a breaking news-urilor. Ea poate totusi sa-l devina atunci când avem senzatia, certtitudinea ca lucruri definitive se întâmpla si ca exista un respect divin datorat unor oameni ce au ajutat, format si respectat alti oameni de pe acest pamânt, totul în spiritul învataturii de iubire a unui Mântuitor ce a fost vazut în plimbare prin parohia universului ultima oara acum mai bine de vreo 2000 de ani.

Pagina 1 din 88

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj

Vizitatori online

Avem 37 vizitatori online