Fair

0°C

A+ R A-

Stiri din Ocna Mures

La 20 septembrie a.c. a avut loc la Scoala Generala din Ocna Mures revederea primei promotii a Liceului Mixt Roman. O promotie deosebita din multe puncte de vedere. In primul rand ca a fost prima promotie a liceului nou infiintat din orasul de pe malul Muresului, in acea vreme infloritor, prin existenta a unor obiective industriale de mare importanta pentru economia unei tari in plin proces de modernizare: uzinele de produse sodice, mina de sare, fabrica de tutun, care insemnau locuri de munca pentru o buna parte din locuitorii urbei. In al doile rand, prin calitatea absolventilor, a dat o serie de nume ale caror realizari s-au adaugat pe lista celor care au facut cinste orasului.

Osz Eduard , elev al Liceului Teoretic ,,Petru Maior”  din Ocna Mureş a devenit CAMPION MONDIAL LA KARATE ( kumite individual mini-cadets13-14 ani) după nenumărate rezultate obţinute atât în ţară, cât şi în străinătate. El este exemplul viu al îmbinării armonioase între şcoală şi artele marţiale care se bazează pe un set de valori morale şi fizice.

Osz Eduard - primul din dreaptaOsz Eduard - primul din dreaptaConsideraţia tuturor profesorilor şi colegilor se îndreaptă asupra lui, întrucât a făcut ca imnul României să se facă auzit peste hotare , tocmai în Polonia , vorbindu-se cu respect de ţara noastră.

Sâmbătă, 25 octombrie şi duminică, 26 octombrie 2014, echipa de minivolei fete, antrenată de domnul profesor Stelian Grozav  va debuta în noua ediţie de campionat 2014-2015. Primul turneu va avea loc la Câmpia Turzii. Echipa noastră face parte din Seria K, serie ce are în componenţă următoarele echipe:

Silvan Stâncel, în colaborare cu trupa Good Day aduc în faţa publicului un proiect inedit, în care diferite stiluri muzicale se îmbină într-o manieră originală.
Cu o bogată activitate artistică şi concertistică, atât în ţară, cât şi în străinătate, Silvan Stâncel semnează repertoriul acestui proiect, fiind totodată interpret şi chitarist.

Consiliul Judeţean Alba, Primăria şi Consiliul Ocna Mureş, Centrul de Cultură  "Augustin Bena" împreună cu Casa de Cultură "Ion Sângerean" Ocna Mureş anunţă organizarea, pe data de 9 noiembrie 2014 de la ora 15:00 a concursului de interpretare a cântecului popular "Mureş pe Marginea Ta", concurs ajuns la cea de-a XXVII-a ediţie.

Pagina 1 din 70

S.C. ANCA LIDER S.R.L, Ocna Mureş

execută lucrări de construcţii civile şi industriale (case la roşu sau la cheie, placări poliestern, amenajări şi finisaje interioare etc.)

Tel. 0745-623.381

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj
*Traseul Ocna Mures - Lunca Mures si retur cuprinde si traseele: Ocna Mures - Unirea Halta si retur si Ocna Mures - Razboieni si retur.

Vizitatori online

Avem 30 vizitatori online

Autentificare

Inregistrare