Cloudy

4°C

A+ R A-

Stiri din Ocna Mures

 

Astăzi, 28 noiembrie 2015, s-a jucat ultima etapa din turul Campionatului Judeţean de Fotbal Alba. Echipa noastră SODA, a câştigat ultimul meci oficial din acest an, luându-şi un frumos la revedere de la suporterii ocnamureşeni: CS SODA Ocna Mureș – Inter Ciugud 2-0 (2-0). Pentru echipa noastră a marcat Neluţu Cocis în minutele 12 şi 13.

 

Rezultatele înregistrate astăzi, 28 Noiembrie 2015 în cel de-al doilea turneu, din cadrul Campionatului Naţional, Divizia Speranţe, seria M, desfăşurat la Ocna Mureş au fost:
 

 

Sâmbătă, 28 Noiembrie, echipa de speranţe volei fete va juca acasă în sala din centrul oraşului, al doilea turneu din cadrul Campionatului Naţional, Divizia Speranţe. Echipele participante la acest turneu vor fi: CSS Blaj, CSS Turda şi echipa noastră CS Ocna Mureş.

Astăzi, 25 noiembrie 2015, Federaţia Română de Volei, a transmis clubului CS Ocna Mureş un fax prin care Alexandra Herţeg este convocată la Baia Mare între 19 şi 23 decembrie pentru constituirea Lotului Naţional Feminin de Speranţe la volei.

Spectacolul de luni, 30 noiembrie, de la ora 18.00, este un altfel de spectacol. Este un spectacol de poezie și muzică sau poate muzică și poezie.
Este acel gen de spectacol care acum se dezvoltă din ce în ce mai mult și care se adresează în primul rând sufletului, dar și acelei sensibilități pe care o avem în gând și în inimă când e vorba de rădăcinile noastre.

Pagina 1 din 79

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj

Vizitatori online

Avem 48 vizitatori online