Mai mult noros

13°C

A+ R A-

Stiri din Ocna Mures

După o vacanță binemeritată, luni 15 septembrie, porțile instituțiilor de învăţământ s-au redeschis pentru toți copiii școlari și preșcolari. Din cauza unor situații existențiale și familiale mai dificile, nu toți copiii au însă bucuria de a întâmpina noul an școlar cu ghiozdane, hăinuțe sau rechizite noi.

Sâmbătă, 6 septembrie, de la ora  17.00, pe Stadionul SODA, echipa de fotbal a Clubului Sportiv Ocna Mureş va întâlni în cadrul celei de a V-a etape, a Campionatului Judeţean de Fotbal Alba, liga a IV-a, echipa Energia Săsciori. În deschidere, de la ora 15.00 se va desfăşura meciul echipelor de juniori.
Speranţa moare ultima, asa că după cele 4 înfrângeri suferite în etapele precedente, echipa noastră va reuşi să câştige primele puncte în acest început de campionat.

Joi, 11 septembrie 2014 ora 10:00, va avea loc Ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice la Ocna Mureș, la sediul Asociației Pensionarilor „Uioreana ” cu următoarea

Sâmbătă, 06 septembrie de la ora  17:00, pe Stadionul SODA, echipa de fotbal a Clubului Sportiv Ocna Mureş va întâlni în cadrul celei de a III-a etape, a Campionatului Judeţean de Fotbal Alba, liga a IV-a, echipa FC Miceşti, în deschidere, de la ora 15:00 se va desfăşura meciul echipelor de juniori.
Să sperăm că după cele 2 înfrângeri suferite în etapele precedente, echipa noastră va reuşi să spargă gheaţa şi să-şi treacă în cont primele puncte în acest început de campionat.

Începând de miercuri, 27 august şi până duminică, 31 august, echipa de volei speranţe fete a clubului polonez UKS San Lesko  va efectua un minicantonament la Ocna Mureş prilej cu care vor avea loc două sau trei meciuri amicale cu echipa noastră – CS Ocna Mureş, echipă antrenată de domnul profesor Drăguţ Augustin şi domnul profesor Nicuşor Nicoară .

Pagina 1 din 69

S.C. ANCA LIDER S.R.L, Ocna Mureş

execută lucrări de construcţii civile şi industriale (case la roşu sau la cheie, placări poliestern, amenajări şi finisaje interioare etc.)

Tel. 0745-623.381

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj
*Traseul Ocna Mures - Lunca Mures si retur cuprinde si traseele: Ocna Mures - Unirea Halta si retur si Ocna Mures - Razboieni si retur.

Vizitatori online

Avem 60 vizitatori online

Autentificare

Inregistrare