Mai mult noros

15°C

A+ R A-

Stiri din Ocna Mures

Evaluările care se fac în premieră anul acesta la finalul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a se vor derula între 28 şi 30 mai pentru elevii de clasa a IV-a, între 2 şi 4 iunie pentru cei din clasa a II-a şi în 5 - 6 iunie pentru elevii de a VI-a, a anunţat, joi, ministrul Educaţiei, Remus Pricopie.

Pricopie a anunţat noul calendar al evaluărilor aşa cum a fost adoptat de Ministerul Educaţiei Naţionale, după dezbaterile publice. Astfel, primii testaţi vor fi elevii de clasa a IV-a, urmaţi de cei de a II-a şi apoi de cei din clasa a VI-a.

În 28 mai va avea loc proba la Limba română, în 29 mai - Matematică şi în 30 mai - Limba maternă la clasa a IV-a. Evaluarea la clasa a II-a începe în 2 iunie cu proba de Limba română (scris şi citit), continuă pe 3 iunie cu Limba maternă (scris şi citit) şi se încheie pe 4 iunie cu proba de Matematică.
 

Începând de mâine, 25 aprilie 2014, intrăm oficial în campania electorală pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc în data de 25 mai. Partidele şi candidaţii independenţi vor încerca în decursul de 30 de zile să îi convingă pe cetăţenii români că merite să le reprezinte ţara în Parlamentul European.
Noul Parlament European va avea 751 de deputați, care vor avea un mandat de 5 ani. România va avea 32 de reprezentanţi, cu unul mai puţin decât în mandatul anterior, din cauza aderării Croaţiei la Uniunea Europeană. La startul campaniei electorale s-au prezentat 14 partide, o alianţă electorală şi 8 candidaţi independenţi. 18 milioane de români cu drept de vot din ţară şi din străinătate sunt aşteptaţi la vot.
 

Compania SC SEWS- R Alba Iulia organizează o campanie de recrutare de personal în OCNA MURES.

Persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă li se oferă:

- condiţii de muncă deosebite

- salariu atractiv şi motivant

- tichete de masă

- transport pe ruta Ocna Mures– Alba Iulia şi retur asigurat de companie
 

Vineri, 25 aprilie 2014 începând cu ora 9:00, Liceul Tehnologic Ocna Mureş vă invită la festivitatea de lansare a JOB-clubului pentru elevi din cadrul proiectului "Realizarea unui parteneriat în vederea stabilirii unei Scheme de garantare pentru tinerii din judeţul Alba". Evenimentul va avea loc la Liceul Tehnologic, strada Colonia peste Mureş Nr. 9, sala JOB club.

Un bărbat de 55 de ani a fost găsit decedat în locuinţa sa de pe strada Nicolae Iorga, mistuită de un puternic incendiu care a izbucnit în această dimineaţă în jurul orei 6:30. Vecinii au fost cei care au alertat Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Ocna Mureş şi au sunat la 112.

Pagina 1 din 64

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj

ocna mures online QRCiteşte ştirile de pe Ocna Mureş Online direct pe telefonul tău!
Descarcă aplicaţia de pe Google Play sau scanează QR.

Vizitatori online

Avem 282 vizitatori online

Autentificare

Inregistrare