Fair

28°C

A+ R A-

Stiri din Ocna Mures

Ana Marcu (1916-1994)

– in memoriam –

                În 2 iulie 2015, Mama mea şi a celor trei fraţi – Nuşi, Emil, Nicuşor – ar fi împlinit 99 de ani. Zece nepoţi şi o mulţime de strănepoţi ar trebui şi ei se trimită prin puterea gândului, acolo sus, o îmbrăţişare caldă.

                Orfană de ambii părinţi de la 8 ani, Ana a crescut printre străini, purtând cu sine un sac plin de suspine şi de lacrimi. Iată de ce, după căsătoria cu Emil Marcu (1936), unul din cele mai preţioase lucruri pentru ea a fost familia. Nici un efort nu a precupeţit să ţină familia unită iar unul din mijloacele folosite a fost comunicarea prin scrisori deoarece noi, copiii, locuiam în alte oraşe. Mama a păstrat cu grijă scrisorile noastre şi ne răspundea rezervând cât un mic spaţiu pentru tata, care ne dădea veşti despre albine şi mersul vremii.

 

CS Ocna Mureş în parteneriat cu Primăria Oraşului Ocna Mureş vă invită, sâmbătă, 8 august 2015, începând cu ora 17.00 la Stadionul SODA să luaţi parte la “MECIUL GENERAŢIILOR”.

Pentru a evita furturile din locuinţe, Poliţia Ocna Mureş vă recomandă:

  • Nu oferiţi persoanelor necunoscute, informaţii despre bunurile pe care le deţineţi sau despre vecini, nici măcar celor care susţin că reprezintă unele instituţii (compania de gaz, electricitate, firme de deratizare sau dezinsecţie, firme de curierat, firme/societăţi comerciale care oferă diferite servicii). Dacă vizitatorul pretinde că este reprezentatul unei autorităţi sau companii, întotdeauna solicitaţi şi verificaţi cu atenţie cartea de identitate sau legitimaţia de serviciu. Verificaţi dacă persoana din fotografie este aceeaşi cu cea pe care o aveţi în faţă.
  • Când părăsiţi locuinţa, chiar şi pentru scurt timp, închideţi toate ferestrele şi uşa de la balcon, mai ales dacă locuiţi la parter sau la etajele inferioare, unde este posibil accesul prin escaladare.
  • Dacă aveţi posibilitatea, montaţi pe uşa de acces două încuietori, având sisteme de chei diferite sau sistem de supraveghere video.
  • Nu postaţi pe site-urile de socializare adresa dumneavoastră sau imagini din care să reiasă că aveţi în casă obiecte de valoare.

Echipa de juniori A1 a clubului nostru, CS Ocna Mures a participat in acest weekend la turneul zonal al juniorilor A1, turneu, desfasurat la Beius pe stadionul Francisc Matei.
Echipa antrenata de Radu Coroiu si avandu-i ca secunzi pe Enea Harceaga si Marius Chirila, asistent medical Rares Danila,  a reusit o clasare meritorie, obtinand la final locul al doilea.

Liceul Teoretic "Petru Maior" Ocna Mureş de pe strada Vadului  nr. 1,cod fiscal 4700309, nr. telefon /fax 0258870559, organizează licitație pentru efectuarea de lucrări înlocuire instalație electrică la clădirea Grădiniței cu program normal nr.1, situată pe str. Dragalina, nr. 53, Ocna Mureș și la clădirea Grădiniței cu program prelungit nr. 6, str. Brazilor, nr. 17, Ocna Mureș.

Deschiderea ofertelor se va efectua in data de 06.07.2015 orele12.00

De asemenea Liceul Teoretic "Petru Maior" Ocna Mureş organizeaza  licitatie pentru efectuarea  de reparatii zugraveli si vopsit pereti interiori,  in cladirea  Gradinitei nr.1 str, Dragalina, nr.53 , Ocna Mures.
Procurarea documentaţiei pentru licitație se va face în perioada 25.06-04.07.2015 de la Secretariatul instituţiei,str. Vadului, nr. 1, Ocna Mureş.
Data limită pentru depunerea ofertelor este de 06.07.2015, orele 10.00.

UPDATE! Din motive organizatorice, obiective si pertinente cat si pentru asigurarea timpului necesar pentru intocmirea actelor necesare celor interesati, licitatia se amana cu o saptamana si procedurile se modifica dupa cum urmeaza:

Procurarea documentaţiei pentru licitație se va face în perioada 03.07-10.07.2015 de la Secretariatul instituţiei, str. Vadului, nr. 1, Ocna Mureş.
Data limită pentru depunerea ofertelor este de 13.07.2015, orele 10.00.

Deschiderea ofertelor se va efectua in data de 13.07.2015 orele12.00


     Director adjunct
     Leahu Gabriela

Pagina 1 din 76

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj
*Traseul Ocna Mures - Lunca Mures si retur cuprinde si traseele: Ocna Mures - Unirea Halta si retur si Ocna Mures - Razboieni si retur.

ocna mures online QRCiteşte ştirile de pe Ocna Mureş Online direct pe telefonul tău!
Descarcă aplicaţia de pe Google Play sau scanează QR.

Vizitatori online

Avem 24 vizitatori online

Autentificare

Inregistrare