A+ R A-

Stiri din Ocna Mures

 

Joi 23 iunie 2016, începând cu ora 15.00 a avut loc ședința de constituire a Consiliului Local Ocna Mureș ales pe 5 iunie. Au fost prezenți delegați din partea Prefecturii Alba, Judecătoriei Aiud, Consiliului Județan Alba.

Pomul singuratic

Email

Este acolo sus pe Banța, un pom, singur singurel, care veghează la ce se mai intâmplă în Ocna Mureș. Îl știu de mic copil, când reprezenta un punct de referință în expedițiile “departe de casă”. Cu trecerea timpului a ajuns tot mai aproape de casă, in mintea mea ce scrutează orizonturi tot mai îndepărtate.

Anunţ angajări

Email

 

 S.C. VERTA-TEL S.R.L., societate națională de construcții și execuție rețele de telecomunicații, rețele electrice, rețele de apă și canal, rețele de gaz, forare orizontală dirijată, angajează din zona Ocna Mureș pentru șantierele sale din țară personal calificat și necalificat, cu contract individual de muncă.

    

 

În zilele de 19 și 20 iunie 2016 Unitatea Medico-Socială Ocna Mureș a primit vizita reprezentanților Entraide Internationale Romagnieu (Franța), asociație care are ca principal scop susținerea prin donații și acțiuni de voluntariat a activității medicale și sociale din diferite țări ale Europei precum Franța, România, Ucraina, Polonia, Albania și Bulgaria.

 

În perioada 9-13 iunie 2016,Georgiana Vesa, membră în Ansamblu Folcloric ,,Tradiţii Uiorene,, al Casei de Cultură ,,Ion Sângerean ,, Ocna Mureş, a participat în localitatea Mykolaiv-Ucraina la Festivalul Internaţional ,,Bravissimo Fest,,  de unde s-a întors cu premiu întâi la secţiunea folclor. Ea a fost însoţită de un grup de fete alături de profesorul de canto Pop Cornel.

Pagina 1 din 85

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj

Imaginea zilei

Vizitatori online

Avem 36 vizitatori online