A+ R A-

Stiri din Ocna Mures

 

 

Începând de astazi, 22 august 2016, tribuna stadionului SODA Ocna Mureş va purta numele celui care a fost parte din istoria acestui club - Gicu Domşa.

Neobositul descoperitor de talente din Ocna Mureş, Gicu Domşa a fost foarte mulţi ani antrenor la Clubul Soda unde a şlefuit talente precum Ovidiu Maier, Mircea Stanciu, prin mâinile sale trecând generaţii întregi de fotbalişti ocnamureşeni. La nici 65 ani, "Nea Gicu" s-a stins în urma unui atac de cord anul trecut.

 

 

Gicu Domşa, a fost persoana care m-a determinat să mă implic în fotbalul din Ocna Mureş; un foarte bun prieten şi un om cum rar întâlneşti în ziua de astăzi, un om care s-a confundat toată viaţa lui cu SODA Ocna Mureş. Nenumăratele discuţii pe care le-am avut despre fotbalul ocnamureşan şi potenţialul uriaş al acestei zone pentru sport şi în special pentru fotbal, a fost punctul de plecare al proiectului, pe care dorim să-l implementăm în fotbalul din oraşul nostru.

De aceea, consider că acest om minunat care a fost Gicu Domşa, merită cu prisosinţă această onoare, un semn de recunoştinţă, pentru ceea ce a făcut în fotbalul ocnamureşan . 

Pot să vă mărturisesc că a trecut aproape un an, din păcate, de când nu mai este printre noi, dar de fiecare dată mă aştept să-l zăresc în locul unde el s-a simţit cel mai bine, iar absenţa lui încă mă lasă fară cuvinte şi un mare gol în suflet, de cate ori ajung pe stadionul Dragostei SODA din Ocna Mureş.Marius Stîncel – Director, Clubul Sportiv Ocna Mureş


Cerințe minime impuse de post: studii superioare economice, cunoștințe de IT, abilități de negociere, analiză și sinteză a datelor de natură financiară; capacitate de a lucra sub presiune și cu termene limită; rezistență la stres, bune abilități de comunicare și relaționare interpersonală, orientat către munca în echipă.

Domiciliul în municipiul Aiud. Tematica pentru concurs se va ridica de la sediul CAR Credit Teiuș, din loc. Teiuș, str. Clujului, bl.A2, jud. Alba.
Concurenții vor prezenta până la data de 23 septembrie 2016, la sediul CAR Credit Teiuș, din loc. Teiuș, str. Clujului, bl.A2, jud. Alba: CV, scrisoare de intenție, certificat de naștere, căsătorie, sentință de divorț, act de identitate, acte doveditoare pentru studii (original și copii xerox) și cazier judiciar.
Concursul va avea loc în data de 26 septembrie 2016, ora 9.00, la Sediul CAR Credit Teiuș, din Teiuș. Pentru informații suplimentare: tel. 0721238036, e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

Albaiulianul RimeZic, pe numele său de scenă, sau Rareş Nicolae Lunca în viaţa de zi cu zi, a lansat zilele trecute o nouă piesă – ”O zi de vară”, în colaborare cu alți doi tineri artişti albaiulieni, Laurențiu Voica și Diana Trif.  Videoclipul poate fi văzut în două variante pe youtube şi este povestea unor tineri care se pregătesc de o petrecere.

 

O zi de duminică la Ocna Mureş înseamnă sport, mult sport. Şi dacă nu credeţi pe cuvânt ieşiţi din case şi vă veţi convinge. Să luăm de pildă această duminică de 21 august 2016. 

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj

Imaginea zilei

Vizitatori online

Avem 44 vizitatori online