A+ R A-

Stiri din Ocna Mures

 

Dacă dorești să aplici pentru acest post iată cerințele: să fie dispus să lucreze în depozitul frigorific, să aibă capacitatea de a lucra în condiții de sarcini multiple ce necesită prioritizare, să fie o persoană integră, responsabilă, activă și proactivă, să colaboreze cu plăcere cu colegii de la depozit, să fie organizat, atent la detalii și să își ajute colegii din proprie inițiativă, să aibă o gândire pozitivă și o atitudine optimistă, să se implice 100 % în ceea ce face, să fie capabil să învețe rapid și să se concentreze pe atingerea obiectivelor, și să aibă diploma de bacalaureat.  
 

 

Poliţiştii din Ocna Mureş au identificat şi reţinut două persoane din judeţul Mureş care sunt bănuite de comiterea a 3 furturi din locuinţe. Întregul prejudiciu a fost recuperat şi restituit păgubiţilor.

La data de 20 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ocna Mureş, sprijiniţi de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ocna Mureş, i-au identificat pe doi bărbaţi, de 28 şi 30 de ani, din municipiul Târgu Mureş, judeţul Mureş, ca persoane bănuite de comiterea a 3 furturi din locuinţe situate în oraşul Ocna Mureş mai exact 3 apartamente din cartierul ”Colonie”.

 

Vineri, 2 martie 2018, la Casa de Cultură ,,Ion Sângerean" din Ocna Mureș, de la ora 17,00, vă invităm cu drag la evenimentul ,,MĂRȚIȘOR CĂLĂTOR" - expoziții de pictură și costume populare stilizate, programe artistice susținute de cursanții claselor Școlii de arte și meșteșuguri din cadrul Centrului de Cultură ,,Augustin Bena" - muzică ușoară, muzică vocală tradițională, dansuri de societate, dansuri moderne, actorie, muzică folk.

În urma investigațiilor anchetatorii au noi detalii în cazul cadavrului descoperit pe 14.02.2018 în râul Mureș, pe raza localității Cisteiu de Mureș. Trupul aparține unei femei de 56 de ani, din Luduș, județul Mureș, care a fost dată dispărută de la domiciliu încă din data de 5 ianuarie 2018.

Foto arhiva.Foto arhiva.

Detașamentul din Aiud al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba a intervenit în această după masă cu două autospeciale și o barcă pneumatică pentru scoaterea unui cadavru din râul Mureș. Operațiunea a avut pe raza localității Ocna Mureș, mai exact lângă Cisteiu de Mureș unde a fost zărit cadavrul unui bărbat plutind în râu.
 

Pagina 1 din 99

Vizitatori online

Avem 68 vizitatori online