Fair

6°C

A+ R A-

Stiri din Ocna Mures

Corul "Doruleţ" din Ocna Mureş a fost invitat la al 5-lea Festival Coral Mondial KORAIS  din Tessaloniki, care se va desfăşura în perioada 24- 27 aprilie 2015.
 După ce a răspuns invitaţiei, corul a reuşit să treacă  şi de condiţiile impuse de organizatori.  Astfel,  va fi prezent la  acest festival alături de coruri din Bulgaria, Cehia, Polonia, Cipru şi Turcia.

Sambata si duminica, echipele de minivolei, fete si baieti din Ocna Mures vor fi prezente la turneul semifinal.
Echipa de fete, prezenta la Baia Mare va juca in  primul meci, de la ora 11.30 cu echipa gazda, CSS 2 Baia Mare. In al doilea meci cu favorita acestei grupe CS Provolei Botosani. Duminica de la ora 10.00 in ultimul meci; CS Ocna Mures - CS Viitorul Bors
Echipa de baieti antrenata de dl. prof Lucian Victoratos porneste favorita in meciurile care se vor disputa in sala de sport a Liceului Teoretic Petru Maior.

Angajam personal in prepararea si vanzarea produselor fast-food

 

Descrierea jobului:

Daca vrei sa lucrezi intr-un mediu placut, sa interactionezi cu o multime de persoane, sa faci fata provocarilor profesionale dezvoltandu-ti calitatile personale, avand un program flexibil, trimite-ne CV ul si te asteptam sa faci parte din echipa noastra.

Ca in fiecare an, în Sâmbăta Mare, pasionaţii de volei din Ocna Mureş s-au întâlnit din nou, la sala de sport a Liceului Teoretic "Petru Maior", pentru aşteptatul meci de Paste.

"O mare bucurie ne-a cuprins când am realizat ca ne-am adunat din nou, peste 50 de persoane, jucatori şi spectatori. Ne-a arbitrat, ca de obicei , domnul profesor Augustin Drăguţ . Meciul a fost unul foarte animat şi plin se faze spectaculoase. Scorul final nu a contat, buna dispoziţie şi glumele din timpul seturilor jucate, au făcut deliciul celor prezenţi în sală.

Oficial, 08 Aprilie este declarată  Ziua Internaţională a Romilor.

M-am gândit să nu treacă această zi fără ca  locuitorii din Ocna Mureş să afle despre o frumoasă iniţiativă locală ce urmăreşte integrarea copiilor romi prin activităţi artistice şi creative. Este un proiect educativ -caritativ susţinut de o comunitate de oameni inimoşi din Viersen, Germania, prin persoana doamnei Elisabeth Bublitz şi realizat cu ajutorul romilor de la Uioara de Sus, conduşi de domnul Lăcătuş Dumitru.

Pagina 1 din 74

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj
*Traseul Ocna Mures - Lunca Mures si retur cuprinde si traseele: Ocna Mures - Unirea Halta si retur si Ocna Mures - Razboieni si retur.

Vizitatori online

Avem 28 vizitatori online

Autentificare

Inregistrare