Light rain

15°C

A+ R A-

Stiri din Ocna Mures

Sâmbătă 4 octombrie 2014, de la ora  16, pe Stadionul SODA, echipa de fotbal a Clubului Sportiv Ocna Mureş va întâlni în cadrul etapei cu numarul 7, a Campionatului Judeţean de Fotbal Alba, liga a IV-a, echipa Performanţa Ighiu; în deschidere, de la ora 14.00 se va desfăşura meciul echipelor de juniori.
După 6 înfrângeri consecutive, asteptăm ca echipa noastră, să câştige primele puncte în acest campionat.

Asociaţia "Şcoala Împreună", Asociaţia "Pro Copilăria", Liceul Teoretic "PETRU MAIOR" Ocna Mureş,  Şcoala "LUCIAN BLAGA" Ocna Mureş, Clubul Sportiv Ocna Mureş în parteneriat cu  Primăria oraşului Ocna Mureş, organizeaza CROSUL O.M. activ, ediţia a IV-a sâmbătă, 4 octombrie 2014, începând cu ora 9:30.

După o vacanță binemeritată, luni 15 septembrie, porțile instituțiilor de învăţământ s-au redeschis pentru toți copiii școlari și preșcolari. Din cauza unor situații existențiale și familiale mai dificile, nu toți copiii au însă bucuria de a întâmpina noul an școlar cu ghiozdane, hăinuțe sau rechizite noi.

Sâmbătă, 6 septembrie, de la ora  17.00, pe Stadionul SODA, echipa de fotbal a Clubului Sportiv Ocna Mureş va întâlni în cadrul celei de a V-a etape, a Campionatului Judeţean de Fotbal Alba, liga a IV-a, echipa Energia Săsciori. În deschidere, de la ora 15.00 se va desfăşura meciul echipelor de juniori.
Speranţa moare ultima, asa că după cele 4 înfrângeri suferite în etapele precedente, echipa noastră va reuşi să câştige primele puncte în acest început de campionat.

Joi, 11 septembrie 2014 ora 10:00, va avea loc Ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice la Ocna Mureș, la sediul Asociației Pensionarilor „Uioreana ” cu următoarea

Pagina 1 din 69

S.C. ANCA LIDER S.R.L, Ocna Mureş

execută lucrări de construcţii civile şi industriale (case la roşu sau la cheie, placări poliestern, amenajări şi finisaje interioare etc.)

Tel. 0745-623.381

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj
*Traseul Ocna Mures - Lunca Mures si retur cuprinde si traseele: Ocna Mures - Unirea Halta si retur si Ocna Mures - Razboieni si retur.

Vizitatori online

Avem 152 vizitatori online

Autentificare

Inregistrare