A+ R A-

Stiri din Ocna Mures

Copiii au talent

Email

 

În data de 25 martie 2017 Ansamblul Folcloric "Tradiţii Uiorene" al Casei de Cultură "Ion Sângerean" din Ocna Mureş a participat la un inedit concurs de talente "COPIII AU TALENT", eveniment ce e avut loc Palatul Cultural din Câmpia Turzii.

 

Activitatea culturală devine tot mai pregnantă în viaţa de zi cu zi a ocnamureşenilor, în special în cea a tinerilor care au ales să ducă mai departe tradiţii culturale ceea ce nu poate fi decât un lucru nemaipomenit. Ocna Mureş se poate mândri cu o formaţie de dans popular care a ajuns pe scene naţionale şi internaţionale, "Tradiţii Uiorene" dar şi cu cântăreţi de muzică populară care ne fac cinste pe plan local sau chiar naţional.

Pe 5 aprilie 2017, începând cu ora 10:00, sunteţi aşteptaţi la Casa de Cultură "Ion Sângerean" din Ocna Mureş la un super spectacol de păpuşi susţinut de actorii de la Teatrul de Păpuşi "Prichindel" din Alba Iulia: ZULENKA. Preţ bilet: 5 lei.

 

Sâmbătă 25 martie 2017 ora 14 ia parte şi tu la Marşul "Preţuieşte Viaţa şi Familia" organizat de Biserica Bunul Samaritean din Ocna Mureş. Vino şi tu să fim o voce pentru sutele de suflete care nu apucă să vină pe acestă lume.

 

Alpinistul clujean Vasile Cipcigan care pe 1 octombrie 2016 a atins vârful Manaslu (8.156 de metri) din Himalaya vine la Ocna Mureş. Vasile Cipcigan este șef formație la Serviciul Public Județean Salvamont Salvaspeo Cluj și vine insoţit de cel care l-a însoţit în expediție, jurnalistul Titus Crăciun.
 

Pagina 1 din 90

Listare copiere alb negru si color, tipar digital, productie publicitara, carti de vizita in Cluj

Vizitatori online

Avem 107 vizitatori online